Au început lucrările la viitoarea zonă de agrement ”Nada Florilor”: Proiectul va fi finalizat în octombrieLocal

Au început lucrările la viitoarea zonă de agrement ”Nada Florilor”: Proiectul va fi finalizat în octombrie

       Accesări: 415

S-a deschis un nou șantier în Fălticeni. La ”Nada Florilor” au început, din martie, lucrările la viitorul complex de agrement care se prefigurează și un punct de atracție turistică. Nivelul investițiilor se ridică la 13,5 milioane de lei.

Proiectul este o cursă contracronometru pentru prestator, dar și pentru autoritățile locale. În numai 8 luni de zile acesta trebuie încheiat. Data finalizării obiectivului este 22 octombrie 2015.

Complexul de agrement fălticenean se va întinde pe 11.000 mii de metri pătrați, din cei 50.000 metri pătrați ai întregii zone Nada Florilor.

Acesta va include o piscină acoperită, cu o suprafață de 1130 mp, un bazin de înot de 325 mp, dotat cu trambulină și o piscină de 300 mp, pentru adulți, cu tobogan și una pentru copii, de 73 mp, dotată tot cu un tobogan.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Sunt prevăzute un teren de sport de 700 mp și pistă pentru ciclism.

Înainte începerii lucrărilor, s-au trasat locurile unde vor fi ridicate amplasamentele obiectivelor din proiect. Zona a fost defrișată și sistematizată pentru desfășurarea activităților de construcție. Acestea se întind pe o lățime de 50 metri, de la limita cu o proprietate privată până la aleea care cobora pe lângă terenul de tenis, și pe o lungime de 215 metri, de la stadion până la baza nautică ce aparține canotorilor de la CSS Nicu Gane.

Dezvoltarea proiectului revine firmelor bihorene SC Da Vinci Construct & Proiect SRL,  SC Cridus Construct  SRL şi SC Alternativ Energy Solution SRL.

Complexul de agrement ”Nada Florilor” vizează crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice în Fălticeni.

[ot-gallery url=”http://www.cronicadefalticeni.ro/poze/se-lucreaza-la-complexul-de-agrement-nada-florilor/”]

ȘTIRI