Au început lucrările de amenajare la al doilea sens giratoriu de pe SuceveiActualitate

Au început lucrările de amenajare la al doilea sens giratoriu de pe Sucevei

       Accesări: 111

sens-giratoriu-strada-sucevei-1

Proiectul de modernizare al străzii Sucevei intră într-o nouă etapă. Începând de marți, 15 septembrie, se lucrează la al doilea sens giratoriu, amplasat la 1500 metri distanță de cel construit vizavi de Ocolul Silvic. În paralel cu aceasta, lucrătorii de la Transporturi Auto Botoșani ridică la cotă căminele aflate pe mijlocul și marginea șoselei.

Poziționat la intersecția cu șoseaua ce duce spre localitățile Pocoleni și Rotopănești, sensul giratoriu va fluidiza traficului auto și va permite accesul respectiv ieșirea în condiții siguranță pe drumul județean 209 A.

Comparativ cu sensul giratoriu de la Ocolul Silvic, cel amplasat la câțiva zeci de metri după sediul Secției Drumuri Naționale, va mai fi mai generos în ceea ce privește spațiul destinat traficului auto. Axul central va măsura 17,5 metri, iar cele două benzi de acces vor avea fiecare câte 5 metri lățime.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Intersecția cu drumul județean 209 A va fi semnalizată, iar intrarea în giratoriu va fi marcată pe ambele părți printr-o deviație pornită din scuar.

După finalizare sensurilor giratorii se va trece la turnarea stratului de uzură, ultimul strat de asfalt pe cei aproximativ 2 kilometri de stradă.

Rudy Hödl

ȘTIRI