Au început înscrierile la Clubul Copiilor FălticeniEducație

Au început înscrierile la Clubul Copiilor Fălticeni

       Accesări: 1835

Aptitudinile unui copil pot fi dezvoltate și cultivate cu pasiune. Clubul Copiilor din Fălticeni este locul unde elevii din toate ciclurile de învățământ pot să aprofundeze prin studiu, antrenament sau lucru individual ori în grup tainele unei arte sau discipline. Înscrierile pentru noul an școlar au început de curând, la instituția de pe strada Aleea Căminului nr.2, iar profesorii sunt nerăbdători să fie în mijlocul celor pe care îi vor îndruma.

Oferta educațională este mai bogată ca niciodată.

Anul școlar 2017 – 2018 include nu mai puțin de 14 discipline, de la pictură la automodele și de la geologie la dans modern. Sunt așteptați să se înscrie 1.000 de elevi de toate vârstele.

Cele mai multe locuri sunt disponibile la cercurile de Creație confecții (150 locuri), Dans modern (130 de locuri), Cultură și Civilizație Engleză (120 locuri) și Protecția mediului (120 de locuri).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru cei care iubesc muzica, alegerea potrivită poate fi cercul de canto și muzică populară (110 locuri) sau cercul de instrumente muzicale (65 locuri). Tot pe domeniul artei, elevii se pot orienta pentru cercul de artă plastică și decorativă (70 locuri).

Pentru copiii creativi, pasionați de construirea machetelor de vehicule, sunt oferite 40 de locuri la cercul de automodele, aeromodele și navomodele. Oferta curiculară mai include și cercul de karting (70 de locuri).

La Clubul Copiilor din Fălticeni se fac înscrieri și la geologie (15 locuri), jurnalism (40 locuri), educație civică (65 locuri), turism (65 locuri), protecția mediului (120 locuri). Alte două cercuri care vor miza pe studiu sunt cultură și civilizație românească (40 locuri), respectiv cultură și civilizație engleză (65 locuri).

14 profesori cu experiență, dornici să pregătească noi generații de elevi sau să continue cu cei pe care i-au format în anii anteriori, îi așteaptă pe copiii la cursuri începând de săptămâna viitoare.

Cererile pentru noul an școlar se primesc din 1 septembrie, în intervalul orar 9 – 16, de luni până vineri. Ultima zi în care părinții își mai pot înscrie copiii este 30 septembrie.

ȘTIRI