Au început Galele Locale ale campaniei Oamenii TimpuluiActualitate

Au început Galele Locale ale campaniei Oamenii Timpului

       Accesări: 61

afis-cernauti1Prima Gală Locală OAMENII TIMPULUI a avut loc miercuri, 28 octombrie, la Cernăuți. Evenimentul s-a desfășurat la Filarmonica Regională de Stat și a fost prezentat de actorul Adrian Păduraru, Ambasadorul Campaniei.

Comunitățile înscrise în Campania Oamenii Timpului (județele Regiunii Nord-Est, alături de orașele Chișinău și Cernăuți) își vor prezenta reverența față de cei care le vor reprezenta la Gala Oamenii Timpului, care se va desfășura la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, în data de 12 decembrie.

Deschidem programul Galelor Locale cu evenimentul de la Cernăuți, care va avea loc miercuri, 28 octombrie, în Sala Filarmonicii Regionale de Stat, începând cu ora 16.00, relevând astfel încă o dată faptul că valorile autentice nu au granițe. În timp ce publicul votează online finaliștii favoriți desemnați de membrii Juriului Național ca fiind nominalizați pentru Trofeul Oamenii Timpului 2015, noi ne vom afla în teritoriu, în fiecare dintre orașele înscrise în Campanie, pentru a marca la fața locului, alături de membrii comunităților, recunoașterea ce li se cuvine. Mulțumim autorităților locale din Iași, respectiv din Cernăuți, precum și Centrului Cultural Român «Eudoxiu Hurmuzachi» pentru înlesnirea organizării acestui eveniment”, a afirmat Adriana Nazarciuc, Președintele Asociației Revistei TIMPUL.

Următoarea Gală Locală Oamenii Timpului va avea loc la Suceava, sâmbătă, 31 octombrie, ora 18.00, la Librăria Cărturești.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI