Au fost validate dosarele pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de conducere în învățământul sucevean. În zona Fălticeni sunt vacante 24 de posturiEducație

Au fost validate dosarele pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de conducere în învățământul sucevean. În zona Fălticeni sunt vacante 24 de posturi

       Accesări: 1118

La concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Suceava au fost validate dosarele a 123 de candidați.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Suceava, sunt vacante 86 de locuri pentru funcția de director și 37 pentru funcția de director adjunct.

Concursul se organizează în conformitate cu Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar.

Proba scrisă va avea loc marți, 17 iulie, iar probele de evaluare a curriculum-ului vitae și de interviu sunt programate în intervalul 19-31 iulie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În județul Suceava există 107 posturi vacante, din care 77 de director și 30 de director adjunct.

Și în zona Fălticeni se caută persoane pentru 24 de posturi de conducere, 14 directori și 10 directori adjuncți, după cum urmează:

Fălticeni – (1 director și 1 director adjunct – Școala Gimnazială “Mihail Sadoveanu”, 2 directori adjuncți la Colegiul “Vasile Lovinescu”, 1 director pentru Grădinița Specială,  câte 1 director adjunct pentru Școala Gimnazială “Al. I. Cuza” și Școala Gimnazială “Ion Irimescu”.

Baia – 1 director pentru Școala Gimnazială nr. 3

Boroaia – 1 director pentru Școala Gimnazială “Vasile Tomegea”

Cornu Luncii – 1 director pentru Școala Gimnazială Cornu Luncii

Dolhasca – 1 director și 2 directori adjuncți pentru Liceul Tehnologic “Oltea Doamna”; 1 director pentru Școala Gimnazială Gulia

Dolhești – 1 director pentru Școala Gimnazială “Hatmanul Șendrea” Dolheștii Mari

Slatina  – 1 director pentru Școala Gimnazială Herla

Horodniceni – 1 director pentru Școala Gimnazială

Liteni – 1 director și 2 directori adjuncți pentru  Liceul Tehnologic “Iorgu Vârnav”

Mălini – 1 director pentru Școala Gimnazială “Nicolae Labiș”

Preutești – 1 director și 1 director adjunct pentru Școala Gimnazială Preutești

Vadu Moldovei – 1 director pentru Școala Gimnazială nr. 1

ȘTIRI