Au fost oficializate primele transferuri la ACS Șomuz Fălticeni. Sâmbătă este programat amicalul cu Foresta SuceavaSport

Au fost oficializate primele transferuri la ACS Șomuz Fălticeni. Sâmbătă este programat amicalul cu Foresta Suceava

       Accesări: 918

Startul returului Ligii a 3-a se aproprie, iar echipele angrenate în competiție încep să-și contureze loturile de jucători pentru meciurile din partea a doua a sezonului.

Este și cazul echipei Șomuz Fălticeni, care a anunțat primele transferuri din intersezon.

Antrenorii și conducătorii echipei au urmărit mai mulți jucători la antrenamente și în jocurile amicale, și au stabilit viitoarele colaborări.

Primii jucători legitimați sunt: fălticeneanul Florin Ailenei (31 de ani), Lucian Luchian (30 de ani – din Siret), Timiș Cristi Marian (21 de ani – din Câmpulung Moldovenesc), Cotiugă Claudiu Constantin (22 de ani – din Botoșani), Mreană Cătălin Cristian (20 de ani – din Botoșani), Murărașu Alexandru (19 ani – din Botoșani).

Alte două transferuri vor fi realizate la începutul săptămânii viitoare: Tomescu George (de la Cajvana) și Damian Gabriel (de la Botoșani).

În retur, Șomuz va putea conta, la nevoie, și de serviciile antrenorului – jucător Geo Stanca.

Alți 12 jucători, care au evoluat și în turul campionatului, vor continua colaborarea cu Șomuz. Este vorba despre: Zamă Ionel, Șandru Nicolae, Negură Florin, Podgorodețchi Vadim, Julei Eduard, Pascal Cătălin, Neagoe George, Kuruc Nicușor, Mircescu Dumitru, Cucuruzac Octavian, Pascal Andrei și Baltariu Robert.

Până la startul sezonului de primăvară, Șomuz are programate alte două jocuri amicale. Sâmbătă, 16 februarie, de la ora 13.00, pe terenul sintetic al LPS, fălticenenii vor întâlni Foresta Suceava, iar pe data de 20 februarie este stabilit un joc de pregătire în compania Bucovinei Rădăuți (ora 16.00, la Milișăuți).

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI