Atmosferă de sărbătoare la Ziua Comunei HârtopRural

Atmosferă de sărbătoare la Ziua Comunei Hârtop

       Accesări: 1296

Clipe de bucurie și momente de voie bună. Sătenii din Hârtop au avut parte de atmosferă de sărbătoare la ziua comunei, eveniment organizat pentru prima dată în această localitate. Manifestarea s-a desfășurat pe 15 august, la Căminul Cultural, în prezența unui public numeros.

Evenimentul organizat de Primăria și Consiliul Local Hârtop a inclus un program amplu în care oamenii locului au fost în centrul atenției.

Alături de oficialitățile locale s-a aflat și deputatul social democrat Alexandru Rădulescu care a apreciat implicarea autorităților în diverse proiecte pentru comunitate, el arătând că din postura de demnitar sprijină demersurile inițiate de edil pentru dezvoltarea localității.

Ziua Comunei Hârtop a fost deschisă cu înmânarea diplomelor aniversare pentru culplurile care au serbat Nunta de Aur, distincții acordate de primarul Vasile Nechifor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Un moment aparte l-a constituit „Serbarea tinerilor” în cadrul căreia cei prezenți au putut admira frumoasele lucrări realizate de copiii de la cercul de pictură aflat sub coordonarea Denisei Vasiliu. Mai apoi au fost înmânate diplome elevilor care au participat la cursurile de dans, pictură și muzică ce se desfășoară la Centrul After School din Hârtop.

Ca la orice sărbătoare la sat, folclorul nu a lipsit din program. Interpreta Lenuța Rusu, formația Datina, solistele Andreea Vasiliu și Bianca Ignat au încântat publicul din bogatul repertoriu de cântece din Moldova.

Programul a fost completat de formația „Mugurașii” cu o suită de dansuri populare. Evenimentul s-a încheiat după câteva ore binemeritate de voie bună, dans, și cântec.

La finalul primarul Vasile Nechifor le-a mulțumit localnicilor care au venit la Ziua Comunei Hârtop și i-a asigurat că sărbătoarea localității va fi tot mai frumoasă de la un an la altul.

ȘTIRI