Atleții din Fălticeni au obținut 6 medalii la Crosul SuceveiSport

Atleții din Fălticeni au obținut 6 medalii la Crosul Sucevei

       Accesări: 662

O echipă ambițioasă de atleți a Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” a participat, la sfârșitul trecute, la cea de-a 4-a ediție a evenimentului atletic “Crosul Sucevei”.

Sute de alergători s-au prezentat la startul probelor, pe diverse categorii de vârstă, de la cei mai mici, ajungând la atleții de peste 50 de ani, de la amatori, la alergătătorii de performanță.

Din echipa care a făcut deplasarea de la Fălticeni, Gingolia Alessia, la cei 6 ani ai săi, a reușit o clasare pe locul 2 la categoria C3, ea obținând și un premiu special pentru cel mai mic concurent din concurs, ne-a informat profesorul Alin Findanis, antrenorul atleților din Fălticeni.

Pe prima poziție la această categorie s-a clasat Vamanu Roxana. Ea și-a confirmat și cu acest prilej valoare, vă reamintim că Roxana este campioană națională de cros.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La categoria C2, la fete, Ghivnici Magda a reușit un loc 2, iar Iacob Iustin a venit pe pozitia a 3-a, pe podiumul băieților.

În cursa destinată sportivilor cu vârste între 8-13 ani, Bîrsan Albert a facut o cursa foarte frumoasă.

Aflându-se la prima competiție mai importantă, Albert a ocupat prima treapta a podiumului.

Chiar dacă nu face parte din grupul celor de la C.S.S. Nicu Gane (dar a facut parte în anii 80), Vacariu Ovidiu (în vârstă de 47 ani) este o prezență obișnuită în cursele de anduranță, dar nu numai, cu rezultate foarte bune și poziționări pe podium. El a încheiat pe primul loc, proba de 2500 metri.

Și Șerban Vacariu, Manolache Maia și Săhlean Alexandru au avut prestații încurajatoare, care le-au adus clasări în primii 7, la diferite categorii de vârstă.

“Concluzionând, echipa fălticeneană a avut o evoluție foarte bună, cu 6 medalii obținute și speranța în rezultate superioare în competițiile importante care vor urma”, ne-a declarat antrenorul Alin Findanis.

Galerie foto – Alergători din Fălticeni la Crosul Sucevei

ȘTIRI