Atleții de la CSS “Nicu Gane” Fălticeni așteaptă cu încredere participarea la Grand Prix-ul “Cristina Casandra”Sport

Atleții de la CSS “Nicu Gane” Fălticeni așteaptă cu încredere participarea la Grand Prix-ul “Cristina Casandra”

       Accesări: 286

La sfârșitul acestei săptămâni va avea loc a 10-a ediție a Grand Prix-ului “Cristina Casandra”, o competiție așteptată cu interes și încredere de tinerii atleți din județul Suceava și nu numai.

Concursul se va desfășura sâmbătă, 5 noiembrie 2016, de la ora 10.00, în sala de atletism a complexului Areni din Suceava.

atletism_falticeni_2În competiție vor fi prezenți și atleții secției de atletism a Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni. Antrenorul Alin Findanis este convins că sportivii fălticeneni pot să obțină rezultate bune și foarte bune în probele în care vor concura.

Vor fi prezenți la Grand Prix sportivi consacrați de la CSS “Nicu Gane”. Ailincăi Silviu (triplu campion național în 2014, medaliat în Turcia în același an, argint în 2016 ) dar și copii care au descoperit de curând frumusețea acestui sport, copii talentați cum sunt Purcaru Ana Maria, la Categoria copii, și Mărincuța Ioan, la Juniori III .

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Sperăm ca după acest concurs să revenim cu vești bune și cu sportivi pe podium. Rezultatele de valoare sunt un impuls pentru abordarea cu seriozitate și tonus a antrenamentelor și competițiilor naționale care ne așteaptă în sezonul de sală și de aer liber din anul 2017”, a declarat prof. antr. Alin Findanis pentru Cronica de Fălticeni.

Grand Prix-ul “Cristina Casandra”, considerat a fi o rampă de lansare pentru viitorii atleți, este organizat de CSM Suceava și Asociația Județeană de Atletism, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.

ȘTIRI