Accesări: 145

premianti_css_nicu_gane_falticeniMicii atleți din Fălticeni au avut o bună comportare la a 9-a ediție a Grand Prix-ului “Cristina Casandra” care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Suceava.

Evenimentul atletic a fost organizat de Cristina Casandra, cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Suceava şi al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava.

Au concurat peste 140 de sportivi  legitimați și nelegitimați din județul Suceava și din județele învecinate, la categoriile: Prichindel (250 metri), Copii (800 metri), Juniori III (1500 metri), Open (3000 metri) și Veterani (3000 metri). S-a alergat pe Stadionul Areni și în sala de sport a complexului Areni.

Secția de atletism a Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” din Fălticeni a participat la acest eveniment cu un număr de 7 sportivi, pregătiți de antrenorul Alin Findanis.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cele mai bune rezultate ale atleților din Fălticeni s-au înregistrat la categoriile Copii (Locul 1 – Ana Maria Purcaru, Locul 3 – Sonia Creangă) și Prichindei (Locul 3 – Eliza Răileanu).

Mai multe știri sportive în SPORTUL FĂLTICENEAN

Alex Săvescu

ȘTIRI