Atleta Ana Maria Purcaru din Râșca s-a clasat pe locul al patrulea la Campionatul Național de AtletismSport

Atleta Ana Maria Purcaru din Râșca s-a clasat pe locul al patrulea la Campionatul Național de Atletism

       Accesări: 1073

La un pas de medalia de bronz. Tânăra Ana Maria Purcaru și-a adjudecat locul 4 la Campionatul Național de Atletism după o luptă acerbă pentru ultimul loc pe podium, în competiția sportivă rezervată copiilor. Atleta antrenată de Alin Findanis a ratat la mustață medalia de bronz în proba de 800 de metri.

La finalul concursului diferența timpilor realizați de Ana Maria și ocupanta locului trei a fost de mai puțin de 4 zecimi de secundă.

În competiți au concurat și alți reprezentanți ai delegației din secția de atletism a Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” din Fălticeni care au reușit stabilirea unor noi recorduri persoanale în probele de alergare.

Ana Maria Purcaru, în vârstă de 12 ani, este din Râșca și are în palmares numeroase medalii obținute pentru clasări pe locurile 1 și 2 la diferite întreceri de atletism. Antrenorul Findanis vrea ca la finalele în aer liber, din vara acestui an, să obțină o medalie să-și ia revanșa în fața adversarelor

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Majoritatea atleților noștri au realizat recorduri personale în probele de alergare. O cursă cu mari emoții a fost cea a atletei Purcaru Ana Maria, în proba de 800 de metri. Tatonată în permanență de adversare valoroase, nu a reușit să se desprindă de ele, ajungând în final pe locul 4. Ana Maria a ratat astfel medalia de bronz la mai puțin de 4 zecimi de secundă. Din fiecare concurs avem de învățat, ne antrenăm mai hotărâți și vrem să ne revanșăm la finalele în aer liber din vară.”, ne-a declarat antrenorul Alin Findanis.

El mai spune că sportivii de la C.S.S. Nicu Gane au avut prestații bune în probele în care au concurat.

Campionatul Național de Atletism a reunit peste 1000 de sportivi legitimați la 110 cluburi din România. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă și duminică, 1-2 aprilie, la București.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI