Aţi văzut aceste persoane?Actualitate

Aţi văzut aceste persoane?

       Accesări: 84

solomon - elena

Marţi, 26 august, IPJ Suceava a a nunţat sistarea măsurile de căutare a numitelor SOLOMON -MOROŞAN ANA- ELENA şi MOROŞAN IULIANA- ŞTEFANA întrucât acestea au revenit la domiciliu.

Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a numitelor:

SOLOMON-MOROȘAN ANA-ELENA, de 36 ani, domiciliată în  comuna Vama, jud. Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Semnalmente: înălțime 1,60-1,65 m, greutate aproximativ 60 kg, constituție astenică, păr scurt șaten, ochi căprui, nas mijlociu puțin turtit, urechi normale, buze subțiri drepte, bărbie mică rotunjită cu o ușoară adâncitură la mijloc, nu are cicatrici și nici tatuaje.

La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată  cu pantaloni de culoare închisă, posibil maron, un tricou gri și o bluză posibil verde închis, în picioare purta o pereche de adidași.

 

și a fiicei sale minore:

 

morosan+iulianaMOROȘAN IULIANA-ȘTEFANA de 8 ani, domiciliată în  comuna Vama, jud. Suceava.

Semnalmente: 1,30 înălțime, constituție astenică, față ovală, ochi verzi, păr blond lung pe spate.

Solomon-Moroșan Ana-Elena, a plecat de la domiciliu din data de 15.08.2014, în jurul orelor 09.oo, luând-o cu ea pe fiica ei, Moroșan Iuliana-Ștefana, în vârstă de 8 ani, cu scopul de a se deplasa pentru cumpărături în orașul Gura Humorului și nu au mai revenit.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

 

ȘTIRI