Aţi văzut aceste persoane?Rural

Aţi văzut aceste persoane?

       Accesări: 58

mircea_bodnariuPoliţia desfăşoară activităţi de căutare a lui BODNARIU MIRCEA, de 33 de ani, cu domiciliul în comuna Arbore, judeţul Suceava, care la data de 26.08.2014 a plecat din municipiul Suceava, din faţa clădirii Oficiului pentru protecţia copilului şi până la această dată nu a mai ajuns la domiciliul său.

Din verificări s-a stabilit faptul că acesta are diagnosticul oligofrenie, cu tulburări de comportament, fiind anterior internat la Centrul de îngrijire bolnavi de la Sasca Mică.

Semnalmentele: înălţime 1,70-1,75 m, greutatea aprox. 70 Kg, constituţie atletică, păr şaten tuns normal, nebărbierit, ochi căprui, faţă ovală.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni de blugi de culoare albastru, tricou cu mânecă lungă de culoare albastru, încălţat cu pantofi de culoare neagră.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

mihai camarutPoliţia desfăşoară activităţi de identificare a lui CĂMĂRUȚ MIHAI-IOSIF, de 19 ani cu domiciliul în oraș Liteni, județul Suceava, care a dispărut de la domiciliu în dimineața zilei de 11.09.2014.

Cel în cauză a lucrat în cursul acestui an la o stână din localitatea de domiciliu și a revenit acasă în data de 09.09.2014.

La data de 11.09.2014, ora 10.50, i-a trimis un mesaj telefonic mamei sale prin care o anunță că nu se mai întoarce acasă, se află în tren, în municipiul Roman și se deplasează spre Constanța.

La data dispariției era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare kaki, un pulover de culoare mov, cu anchior, cu dungi orizontale de culoare albă. Din verificări s-a stabilit că a luat cu el și alte obiecte de îmbrăcăminte.

Semnalmente: înălțime 1,72 – 1,75 m, păr negru tuns scurt, ochi căprui, ten roșiatic, cu acnee, nas mare cu nările proeminente.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

ȘTIRI