Aţi văzut această persoană?Actualitate

Aţi văzut această persoană?

       Accesări: 42

copil disparutPoliţia desfăşoară activităţi de identificare a minorei PAIU ELENA RAMONA, de 17 ani, domiciliată în municipiul Bacău, județul Bacău.

Minora se afla, de aproximativ 3 săptămâni, împreună cu tatăl ei, în vizită la bunica sa, din municipiul Suceava.

În ziua de 02.08.2014, în jurul orei 08.00, aceasta a fost trimisă de tatăl său la cumpărături în cartier Burdujeni, iar de atunci şi până în prezent nu a revenit şi nici  la domiciliul din municipiul Bacău nu a ajuns.

Semnalmente: 165 m înălţime, constituţie atletică, ten deschis, păr şaten deschis lung până la jumătatea spatelui, ochi albaştri, faţă ovală, nas mijlociu cârn, ca semne particulare are o aluniţă proeminentă în mijlocul frunţii, poartă piercing deasupra buzei superioare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În momentul când a plecat de acasă era îmbrăcată cu o bluză de culoare galbenă, tricou alb cu nasturi la gât, blugi de culoare gri supraelastici pe picior, încălţată cu adidaşi negri cu talpă albă.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

ȘTIRI