Astăzi se deschide Târgul de Toamnă ”Produs în Bucovina”Actualitate

Astăzi se deschide Târgul de Toamnă ”Produs în Bucovina”

       Accesări: 187

Tradiție, artă și o sumedenie de bunătăți. Acestea sunt ingredientele Târgului de Toamnă ”Produs în Bucovina” care se deschide astăzi la Suceava. Printre participanți se numără și agenți economici din Fălticeni precum Dampf Prod, Delicon, Mărul Auriu, Pâine la Larisa și Rogelya.

Și pentru că toamna se culeg roadele, vizitatorii vor putea cumpăra bunătăți din domeniul apiculturii, cofetăriei, lactatelor, mezelăriei, murăturilor, panificației, patiseriei și sucurilor de fructe.

Desfășurat pe esplanada Iulius Mall Suceava, în perioada 26- 28 septembrie, evenimentul include în program o serie de spectacole de muzică populară. Iubitorii de animale vor putea admira exemplare ale rasei ciobănesc de Bucovina.

Un punct de atracție va fi Satul Meșterilor Populari cu o bogată ofertă izvorâtă din iscusinţa lor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ediția din acest an Târgul de Toamnă ”Produs în Bucovina” se definește prin deviza ”alimente autentice dintr-o regiune autentică”.

Târgul cu bunătăți se deschide astăzi, 26 septembrie, la orele amiezii. Ediția din acest an este ceva mai specială pentru grupul de firme și întreprinzători particulari reuniți în jurul mărcii ”Produs în Bucovina”, deoarece se împlinesc cinci ani de la înființarea asociaţiei multimarcă ce și-a câștigat notorietatea în țară prin calitatea autentică regăsită în bunurile oferite publicului.

ȘTIRI