ASSIST Software lansează Hooman Invaders: Un joc gratuit pentru Android și iOS dezvoltat de tinerii suceveniActualitate

ASSIST Software lansează Hooman Invaders: Un joc gratuit pentru Android și iOS dezvoltat de tinerii suceveni

       Accesări: 471

Pasionații de jocuri pe mobil și tabletă au la dispoziție un nou joc. Acesta este dezvoltat de o echipă tânără și creativă din cadrul companiei de software development ASSIST Software din Suceava, care a lansat pe piață, la finalul anului trecut, jocul Hooman Invaders. El face parte din categoria Tower Defense, disponibil gratuit pentru Android și iOS, în care jucătorul se bucură de o experiență inedită.

Până în prezent, jocul a atins un număr impresionat de descărcări, bucurându-se de un real succes pe plan internațional.

Hooman Invaders te introduce într-o lume fantastică a orcilor, în mijlocul unui conflict acerb în care scopul major îl reprezintă supraviețuirea nobilei hoarde de orci, pe care, tu, ca jucător ai datoria sacră de a o proteja și a o conduce spre victoria de necontestat împotriva unor necruțători și redutabili invadatori umanoizi.

Nu este o sarcină ușoară, sub nici o formă, dar în cele din urmă, odată ce inamicul a fost învins și pacea restaurată vei fi cuprins de o mare satisfacție și vei simți un adevărat privilegiu pentru efortul depus. Față de originalul concept al jocului, noutatea apare la tactica de joc aleasă și la întreaga poveste țesută în jurul clasicelor elemente tehnice.

Acest joc este gratuit și îl puteți descărca accesând următoarele link-uri:
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Assist.Hooman&hl=en
App Store: https://itunes.apple.com/ro/app/hooman-invaders/id1158885918?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Hooman Invaders este o poveste fascinantă despre orci și oameni
După cum o sugerează și titlul, tema centrală a jocului reprezintă o irevocabilă „chemare la arme” împotriva invadatorilor umanoizi, adversari redutabili și extrem de tenace în încercarea lor de a-ți cotropi și exploata pașnicele ținuturi, a căror fragilă siguranță se află în totalitate în mâinile tale, căpetenia și protectorul nobilului popor „orc”.

„Jocul nostru sfidează, dar nu fără grație și ingeniozitate, tendința modelului „clasic” de a ilustra rasa umană drept principal reprezentant al forței binelui, aflată mereu sub amenințarea unei pletore de asupritori, barbari desăvârșiți, incorigibili și, prin natura lor, determinați să semene groază și haos oriunde i-ai pune (grosso modo – profilul psihologic al orcului de rând, frecvent promovat de marile francize)”, a declarat Tudor Moldovan, Lead Character Artist la ASSIST Software.

În cadrul departamentului de Game Development, echipa de specialiști care dezvoltă jocul Hooman Invaders a decis să inverseze rolurile, spre surprinderea și delectarea jucătorilor, ilustrând orcii în cea mai favorabilă lumină, drept membri ai unei comunități pașnice și prospere, neînfricați și ingenioși în a-și apăra hotarele, aflate mereu sub amenințarea „oamenilor răi”.

Concurs! Internship plătit în cadrul departamentului de Game Development pentru cel mai bun jucător Hooman Invaders.
În perioada 24 aprilie – 8 mai, ASSIST Software organizează un concurs adresat elevilor și studenților, prin intermediul căruia tinerii au șansa de a câștiga un internship plătit în cadrul departamentului de Game Development din compania ASSIST Software.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții sunt invitați să completeze formularul de înscriere și să descarce jocul Hooman Invaders dezvoltat de ASSIST, pentru a ajunge pe prima poziție în clasament.

Jocul este gratuit, fiind disponibil în Google Play și App Store.

Mai multe detalii cu privire la regulamentul concursului și la principalele modalități prin care un jucător poate ajunge primul în clasament, puteți descoperi la rubrica de concurs. Câștigătorul, cel care va aduna cel mai mare punctaj, va fi anunțat pe data de 9 mai și va beneficia de 2 săptămâni de practică plătită alături de experții ASSIST, timp în care va putea să se specializeze, la alegere, în Unity 3D, 2D Design sau 3D Design.

Design 2D creativ și strategii de luptă incitante
Am investit mult timp și efort asigurându-ne că în această luptă jucătorul va dispune de un arsenal pe măsură. Acesta se prezintă sub forma a 4 tipuri de turnuri, fiecare cu câte un set de actualizări specifice atât ingeniosului design, adaptat specializării aferente, cât și forței de distrugere, a razei de acțiune și a variatelor moduri de a decima trupele inamice: preferențial, în funcție de puterea de care încă se mai bucură și/sau de anihilare non-discriminatorie.

Rămâne, așadar, la latitudinea jucătorului să găsească metodele optime de a-și amplasa turnurile mărețe și a le întrebuința potențialul nu mai puțin impresionant, pentru a obține o cât mai promptă, sigură și, bineînțeles, spectaculoasă victorie.

Odată instalat, accesul în joc este unul facil. Jucătorul se poate înregistra automat folosind contul de Facebook.

Întreaga echipă implicată în dezvoltarea Hooman Invaders lucrează în permanență la îmbunătățirea caracteristicilor acestuia, ținând cont în principal de sfaturile jucătorilor și de solicitările acestora, pentru a le oferi o experiență de joc de cea mai bună calitate. Pe plan local, cei mai buni jucători sunt monitorizați și răsplătiți de echipa ASSIST Software cu premii promoționale ce poartă amprenta jocului Hooman Invaders.

Astfel, doi dintre cei mai buni jucători care s-au plasat pe primul loc în clasament în ultima perioadă, Paul Filip din Rădăuți și Ștefan Ghidersa din Suceava au fost premiați și s-au întâlnit direct cu reprezentanții departamentului de Game Development, descoperind numeroase detalii interesante cu privire la modul în care este gândit și implementat jocul.

Mai mult decât atât, pentru a înțelege îndeaproape psihologia inamicului, jucătorul dispune de „Orcopedia”, opera de căpătâi a impozantului Raluku, apărător și strateg eminent al tribului de orci nevoit să ridice armele, autentic tratat de război în care autorul își exprimă în chip original geniul militar și observațiile extrase de pe câmpul de luptă. Veți găsi aici, pe lângă ilustrații și descrieri pertinente ale invadatorilor umanoizi, unice prin valoare artistică și limbaj, un întreg inventar al turnurilor pe care le aveți în dotare, alături de actualizările corespunzătoare, la fel de iscusit și expresiv redate.

„Obiectivul nostru imediat este cel de a vă lansa în campanii originale și incitante, a vă oferi noi moduri de vă pune la încercare priceperea strategică și dexteritatea, a aduce îmbunătățiri elementelor de gameplay și interfață grafică, a vă ilustra episoade reprezentative din istoria personajelor noastre, totul spre a vă asigura o cât mai memorabilă și interactivă experiență a „Hooman Invaders”. Ne vom dedica așadar toate eforturile, atenția și, mai ales, entuziasmul în a va aduce un Expansion Pack pe măsură!”, a declarat Gabriel Tironeac, Head of Game Development Department la ASSIST Software.

Pe cât de amplu și sofisticat, universul „Hooman Invaders” își continuă invariabil expansiunea, promițând noi și încântătoare surprize, menite să ofere jucătorilor un gameplay variat și atractiv, dar și posibilitatea de a explora în profunzime nuanțata „cultură” pe care o promovează, nu doar prin dinamica conflictului, ci mai ales prin fascinanta poveste a poporului orc, esențială acestui univers.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre Hooman Invaders sau concursurile cu premii organizate, pasionații de jocuri sunt invitați să urmărească pagina de Facebook Hooman Invaders sau să acceseze portalul https://hooman-invaders.com/.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI