Aspecte legate de traficul de persoane prezentate liceenilor fălticeneniEducație

Aspecte legate de traficul de persoane prezentate liceenilor fălticeneni

       Accesări: 64

În cadrul Săptămânii Prevenirii Traficului de Persoane, lucrători din cadrul Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava au continuat acţiunile de sensibilizare a publicului larg pe tema acestui flagel.

Marţi, 13 octombrie 2015, CR Suceava în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava au desfăşurat mai multe acţiuni de prevenire şi informare cu privire la riscurile asociate traficului de persoane.

La Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni s-a desfăşurat o sesiune de vizionare a mai multor filmulete şi spoturi pe tema traficului de persoane, la care au participat 200 de elevi de la Colegiul Naţional „Nicu Gane”, Colegiul „Vasile Lovinescu”, Colegiul Tehnic „Mihai Bacescu”.

Scopul acestei întâlniri a vizat cu prioritate conştientizarea factorilor de risc şi abordarea educaţiei pentru prevenirea situaţiilor de risc cu privire la traficul de minori, în scopul identificării modalităţilor eficiente de prevenire şi înlăturare a riscurilor expunerii la fenomenul traficului de persoane, şi totodată adoptarea unei atitudini unitare a şcolii şi a întregii comunităţi cu privire la pericolul reprezentat de acestea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI