Armonia învinsă la Constanța după ce a avut meciul în mânăSport

Armonia învinsă la Constanța după ce a avut meciul în mână

       Accesări: 69

armoniaDuminică, 11 octombrie, s-au disputat trei partide din cadrul etapei a treia în Seria Est a Ligii I de fotbal feminin.

Armonia Fălticeni s-a deplasat la Constanța, pentru partida cu Selena. Pe o suprafață de joc sintetică, afectată de condițiile atmosferice, fetele din Fălticeni au avut o primă repriză bună dar nu au reușit să fructifice ocazii mari de gol din situații favorabile, spre disperarea antrenorului Marcel Irimie.

Și pentru că o lege nescrisă în fotbal spune că ocaziile se răzbună, fetele de la Selena au înscris de 3 ori. Singurul gol al Armoniei, la 1-0 pentru gazde, a fost marcat de Mitruț.

Armonia: Bălăneasa (Ciobanu) –  Holtzhauser, Tătar, Țibichi, Axinte, Loghin, Vieru, Dumitru, Olariu, Mitruț, Roșu (Onofrei). Antr. Marcel Irimie, Lucian Hreamătă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Înaintea etapei a treia Federația Română de Fotbal a luat act de retragerea din campionat a echipei Transilvania Brașov, anulând rezultatele acestei echipe. În această situație, Armonia a pierdut cele trei puncte câștigate în prima etapă la Brașov (inclusiv cele 10 goluri marcate atunci).

Rezultatele etapei a 3-a: 

Univrsitatea Galați – Viitorul Buzău 0-2

Măgura Bacău – Universitatea Alexandria 4-2

Selena Constanța – Armonia Fălticeni 3-1

CSS Târgoviște – Viitorul Reghin (25 octombrie)

CSM Pașcani a stat

Clasament: 1. Viitorul Buzău – 9p./ 2. Măgura Bacău – 6p./ 3. CSS Târgoviște – 6p./ 4. Viitorul Reghin – 3p./ 5. CSM Pașcani – 3p./ 6. Selena Constanța – 3p./ 7. Armonia Fălticeni – 0p./ 8. Universitatea Galați – 0p./ 9. Universitatea Alexandria – (-3).

Mai multe știri sportive în SPORTUL FĂLTICENEAN

Alex Săvescu

ȘTIRI