Armonia Fălticeni ţinteşte o medalie la Turneul Final al Ligii de Tineret SperanțeSport

Armonia Fălticeni ţinteşte o medalie la Turneul Final al Ligii de Tineret Speranțe

       Accesări: 54

turneul_final_odorhei_2

La Odorheiul Secuiesc este în plină desfăşurare, în perioada 26-28 iunie 2015, Turneul Final al Ligii de Tineret Speranțe – Fotbal feminin, competiţie aflată în calendarul Federaţiei Române de Fotbal.

La această competiţie sunt prezente şase echipe, câştigătoarele turneelor zonale: Olimpia Cluj-Napoca, Independența Baia-Mare, CSS Târgoviște, Universitatea Alexandria, Armonia Fălticeni și gazda, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

Echipele au fost împărţite în două grupe, în funcţie de poziţia din clasament urmând a fi stabilite echipele care vor lupta pentru medalii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Armonia Fălticeni a avut ca prime adversare echipa gazdă, Vasas, în faţa căreia a pierdut cu 0-2 şi pe Independenţa Baia Mare, în faţa căreia s-a impus cu 5-1. Golurile fălticenencelor au fost marcate de Vieru (2), Onofrei, Dumitru şi Ţibichi.

În funcţie de rezultatul ultimului meci din grupă, programat în această seară, între Vasas şi Independenţa, echipa din Fălticeni poate juca finala pentru locurile 3-4 (dacă învinge Vasas), sau finala pentru titlul naţional (dacă învinge Independenţa). Partidele pentru stabilirea clasamentului final se vor disputa duminică.

Antrenorii Marcel Irimie şi Lucian Hreamătă au deplasat la Odorheiul Secuiesc un lot de 11 jucătoare (meciurile se dispută în sistemul 8+1): portăriţele – Elena Bălăneasa şi Bianca Ciobanu, şi jucătoarele de câmp – Roxana Crăciun, Vasilica Ţibichi, Mihaela Holtzhauser, Cosmina Roşu, Ana Vieru, Dorina Onofrei, Ingrid Cova, Andreea Dumitru, Gabriela Loghin.

Echipa este însoţită şi de preşedinta clubului Armonia, Mirela Năstacă.

În urmă cu o săptămână, Armonia Fălticeni a fost prezentă şi la Turneul Naţional de Junioare de la Braşov, obţinând locul 6 (din 14 echipe) la categoria Under 14, şi titlul de vicecampioană (din 8 echipe), la categoria Under 12. În finală Armonia a pierdut cu 0-1 în faţa echipei Vasas Odorhei.

Alex S.

ȘTIRI