Armonia Fălticeni şi-a aflat programul competiţional pentru noul sezonSport

Armonia Fălticeni şi-a aflat programul competiţional pentru noul sezon

       Accesări: 68

Federaţia Română de Fotbal – Comisia pentru fotbal feminin a comunicat astăzi programul competiţional pentru sezonul 2014-2015.

În Liga I, competiţie care păstrează formatul celor două serii, cu meciuri în sistem tur-retur şi play-off, Armonia Fălticeni va începe campionatul în deplasare pe terenul fetelor de Municipal Bacău, pe data de 7 septembrie.

Primul meci pe teren propriu va aduce la Fălticeni echipa Viitorul Buzău (Et. II). Pe teren propriu, în tur, Armonia va mai întâlni pe Selena Constanţa (Et. V)  şi CSM Paşcani (Et. VII), iar deplasările vor fi la Oţelul Galaţi (Et. III), Târgovişte (Et. IV) şi Navobi Iaşi (Et. VI).

Antrenorul Marcel Irimie ne-a informat că obiectivul echipei sale este şi în acest an calificarea în play-off şi un parcurs cât mai lung în Cupa României.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În plus, clubul fălticenean s-a înscris în Liga de tineret, competiţie naţională la care şi-au anunţat participarea 15 echipe de fotbal feminin. Programul acestei competiţii va fi stabilit după data de 7 septembrie 2014.

Armonia are programate în acestă săptămână alte două meciuri de pregătire, cu nou promovata CSM Paşcani: miercuri, 27 august, la Fălticeni (Stadionul „Tineretului”, ora 10.30) şi vineri, 29 august, la Paşcani.

ȘTIRI