Armonia Fălticeni s-a reunit pentru pregătirea noului sezonSport

Armonia Fălticeni s-a reunit pentru pregătirea noului sezon

       Accesări: 69

Echipa feminină de fotbal Armonia Fălticeni s-a reunit în această dimineaţă la Stadionul “Tineretului”. La întâlnirea cu conducerea clubului au fost prezente multe junioare dar şi jucătoare care ar putea evolua pentru echipa din Fălticeni în al doilea sezon de Liga I. Acesta ar putea începe în luna septembrie.

“Au fost prezente multe fete tinere, pentru că intenţia noastră este să formăm un lot de perspectivă. Am păstrat la echipă doar 14 din cele 22 de jucătoare care au evoluat în sezonul anterior. O singură fată are peste 18 ani. Suntem în tratative cu câteva jucătoare experimentate cu care încercăm să întărim toate liniile. Avem şi trei jucătoare care s-au remarcat la recenta competiţie a junioarelor de la Braşov, jucătoare pe care vrem să le integrăm în lot”, ne-a declarat prof. Marcel Irimie, antrenorul principal al Armoniei.

Cel mai probabil, clubul va stabili lotul de jucătoare după turneul internaţional care se va disputa în această săptămână la Fălticeni, cu echipe de top din România, Ungaria şi Republica Moldova.

Strategia pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I va fi stabilită după Adunarea generală a comisiei de fotbal feminin din cadrul FRF, programată pe data de 25 iulie. Se pare că odată cu afilierea de noi cluburi, oficialii din fotbalul feminin se gândesc să înfiinţeze şi o a treia ligă, astfel că va creşte miza competiţiilor în toate eşaloanele.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urmă cu o săptămână CS Armonia Fălticeni a participat la Turneul naţional “Fotbal şi feminitate” de la Braşov, competiţie rezervată junioarelor. La categoria U14, Armonia s-a clasat pe locul 6, după 3 victorii în prima fază a grupelor (5-0 cu Victoria Craiova, 1-2 cu Olimpia Cluj, 2-1 cu Heniu Prundu Bârgăului, 2-1 cu Vasas Odorheiul Secuiesc) şi 2 înfrângerii în partidele de clasament (2-3 cu Fair Play Bucureşti şi 0-4 cu Universitatea Alexandria).

La acest turneu Vasilica Ţibechi (14 ani) a înscris 6 goluri şi ar putea face pasul spre lotul Armoniei pentru noul sezon. Alte două fete care s-au remarcat au fost Andreea Dumitru şi Cosmina Roşu.

Alex S.

ȘTIRI