Armonia Fălticeni s-a calificat în optimile Cupei RomânieiSport

Armonia Fălticeni s-a calificat în optimile Cupei României

       Accesări: 41

armonia_reghin_cupa_rom_2În această după-amiază, Armonia Fălticeni a obținut calificarea în oprimile de finală ale Cupei României în fotbalul feminin. La capătul unui meci plăcut, fălticenencele au învins cu 3-2 echipa FCM Viitorul Reghin, o echipă mai bine cotată în competițiile interne.

Golurile Armoniei au fost înscrise de Andreea Dumitru și Dorina Onofrei, după ce fetele pregătite de Marcel Irimie au avut inițativa pe teren și au consus cu 1-0 și 2-1.

armonia_reghin_cupa_rom_11

Armonia: Bălăneasa – Axinte, Țibichi, Tătar, Holtzhauser, Roșu, Dumitru, Vieru, Loghin, Mitruț (Onofrei), Pădurean (Cova). Antr. Marcel Irimie, secunzi – Lucian Hreamătă și Paul Suceveanu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În următoarea fază a Cupei României vor intra în competiție și echipele din Superliga Națională. Armonia va avea statut de echipă gazdă pentru una din cele mai bune opt echipe de fotbal feminin din România, în urma tragerii la sorți pe care o va face Federația Română de Fotbal.

Cele două echipe se vor întâlni și duminică, 1 noiembrie 2015, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, în cadrul etapei a 5-a din Liga 1.

Alex Săvescu

ȘTIRI