Armonia Fălticeni – Oţelul Galaţi 0-3Sport

Armonia Fălticeni – Oţelul Galaţi 0-3

       Accesări: 71

Sâmbătă şi duminică se dispută partidele etapei a 10-a în Liga I de fotbal feminin. În seria a II-a, Armonia Fălticeni a primit vizita echipei Oţelul Galaţi, echipă implicată în lupta pentru promovare în Superliga Naţională.

Fetele pregătite de trioul Marcel Irimie, Alin Rotaru şi Lucian Hreamătă au avut un debut de partidă mai bun şi dădeau impresia că pot pune probleme gălăţencelor. De consemnat şi revenirea în echipă a Lăcrămioarei Perijoc, cu o evoluţie foarte bună, sportivă componentă a lotului naţional feminin de box.

Greşelile din defensivă au fost însă hotărâtoare. La pauză oaspeţii au intrat cu avantaj de un gol după gafa portăriţei care a scăpat mingea printre picioare la o fază care nu anunţa nimic.

Armonia nu a mai contat în joc după golul doi din minutul 48, chiar dacă portăriţa Roşca a reuşit apoi să apere o lovitură de la 11 metri acordată pentru henţ în careu. Al treilea gol a căzut în penultimul minut de joc.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru Armonia urmează un meci greu în Cupa României, miercuri 3 decembrie, ora 13, pe Stadionul „Tineretului”, împotriva echipei Heniu Prundu Bârgăului (Superliga Naţională) iar sâmbătă, 7 decembrie, în deplasare, meciul restant cu Viitorul Buzău. În cazul unei victorii, fălticenencele pot încheia anul 2014 pe locul 5.

<strong>Armonia Falticeni – Otelul Galati 0-3 (0-1)</strong>
Marcatori: Benţoiu (30), Dinescu (48), Harabagiu (89)
Arbitri: Ionuţ Ignat (SV) – Adrian Noroc, Radu Creţu (BT)

<strong>Armonia:</strong> Roşca – Loghin (Mitruţ), Olariu, Vasiliu, Perijoc, Vieru, Crăciun (Ungureanu)(Saicu), Drobotă, Cojocariu (Simion), Onofrei (Dumitru), Ţibichi.

<strong>Oţelul:</strong> Toma – Neacşu, G. Vasile, Despa, Stan, Răduc, Benţoiu, Herczeg, Solonca, Dinescu, Sfinţeş (Harabagiu). Antr. Ion Morohai.

<strong>Rezultatele etapei:</strong>
Armonia Fălticeni – Oţelul Galaţi 0-3
CSS Târgovişte – CSM Paşcani 7-1
Selena Constanţa – Viitorul Buzău (D / 30.11)
Navobi Iaşi stă în această etapă

<strong>Clasament:</strong> 1. Navobi Iaşi – 22p./ 2. Oţelul Galaţi – 22p./ 3. Selena Constanţa – 12p./ 4. CSS Tîrgovişte – 12p./ 5. Viitorul Buzău – 6p./ 6. Armonia Fălticeni – 3p./ 7. CSM Paşcani – 0p.

<strong>Alex S.</strong>

ȘTIRI