Armonia Fălticeni nu reproşează SMURD-ului pierderea meciului de duminicăSport

Armonia Fălticeni nu reproşează SMURD-ului pierderea meciului de duminică

       Accesări: 54

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a făcut publice concluziile analizei interne în ceea ce priveşte implicarea echipajului SMURD al Detaşamentului de pompieri Fălticeni în pierderea la masa verde, de către echipa A.C.S. „Armonia” Fălticeni, a meciului de fotbal feminin care trebuia să se dispute duminică, 21 septembrie, pe Stadionul „Tineretului”.

„Din documentele operative proprii, rapoartele cadrelor şi corespondenţa purtată cu oficialii A.C.S. „Armonia” Fălticeni, s-au tras următoarele concluzii:  subunitatea de pompieri şi clubul sportiv au primit din timp adrese din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă judeţean privind participarea ambulanţei SMURD la meciul de fotbal respectiv; ambulanţa SMURD a întârziat în prezentarea pe terenul de fotbal, după ora de începere a meciului, 11:00;  vinovat de această întârziere se face şeful de tură, care va fi sancţionat disciplinar, conform prevederilor regulamentelor militare”, se arată într-un comunicat de presă.

Tot astăzi, conducerea Armoniei Fălticeni a transmis Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava punctul de vedere al clubului, un punct de vedere care arată că oficialii de la Fălticeni nu aruncă vina pentru ceea ce s-a întâmplat duminică la Fălticeni pe umerii celor de la SMURD.

„De comun acord cu toţi membrii clubului am stabilit că anularea meciului de fotbal dintre ACS Armonia Fălticeni şi Viitorul Buzău nu a fost determinată de întârzierea ambulanţei. Deoarece uneori în competiţiile sportive lipsa de înţelegere din partea adversarilor sau a arbitrilor pot fi definitorii în desfăşurarea acestora, nu acuzăm sub nicio formă serviciul SMURD de neglijenţă deoarece noi îndeplineam din punct de vedere medical condiţiile având doi medici şi un asistent medical în raportul de arbitraj şi o maşină care asigura conform regulamentului FRF urgenţele medicale până la sosirea ambulanţei. Vă mulţumim pentru că la fiecare solicitare aţi fost alături de noi şi vă adresăm succes în activitatea dumneavoastră atât de frumoasă şi nobilă”, este răspunsul Mirelei Năstacă, preşedinta ACS Armonia Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După cum v-am informat ,Armonia Fălticeni a înaintat astăzi un memoriu forului superior. În această situaţie este interesant de urmărit care va fi atitudinea Comisiei de disciplină din cadrul FRF (Comisia pentru fotbal feminin) vizavi de modul în care este înţeles şi aplicat regulamentul, în detrimentul fotbalului.

ȘTIRI