Armonia Fălticeni întâlnește pe Real Craiova în sferturile de finală ale Cupei RomânieiSport

Armonia Fălticeni întâlnește pe Real Craiova în sferturile de finală ale Cupei României

       Accesări: 389

Partidă istorică în fotbalul feminin, la Fălticeni! Marți, 29 martie, de la ora 11.00, în faza sferturilor de finală ale Cupei României, Armonia Fălticeni întâlnește pe teren propriu, în meci eliminatoriu, pe Real Craiova, echipă din Superliga Națională. Meciul se va disputa pe Stadionul „Tineretului”.

Reamintim că, în optimile de finală, în toamna anului 2015, Armonia a reușit să o elimine pe Heniu Prundu Bârgăului, o altă echipă din Superliga Națională.

Meciul de marți se anunță însă mult mai dificil. Cea mai tânără echipă din Liga 1 va întâlni una dintre echipele experimentate din fotbalul feminin românesc, chiar dacă oltencele au obținut un singur punct în cele două partide oficiale din acest an.

Indiderent de rezultatul meciului de marți, performanța Armoniei este remarcabilă pentru că a reușit să ajungă în primele opt echipe rămase în cursa pentru Cupa României, majoritatea din Superliga Națională.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Botoșani:  Crețu Denis Andrei, la centru, și asistenții Noroc Mihăiță Adrian și Crețu Radu.

Programul sferturilor de finală:

26 martie/ CFR Timișoara – AFC Fair Play 2-3

29 martie/ Armonia Fălticeni – Real Craiova

31 martie/ CSS Târgoviște – ASA Tg. Mureș

31 martie/ Navobi Iași – Olimpia Cluj

ȘTIRI