Armonia Fălticeni în căutare de tinere talenteSport

Armonia Fălticeni în căutare de tinere talente

       Accesări: 189

Se caută tinere talente și în fotbalul feminin. Echipa de fotbal feminin Armonia Fălticeni își continuă pregătirea de iarnă. La sfârșitul săptămânii trecute fălticenencele au avut programat un nou joc amical.
Pe Stadionul „Nada Florilor”, echipa pregătită de antrenorul Marcel Irimie a întâlnit pe CSM Pașcani. S-au disputat două reprize a 60 de minute. La final Armonia s-a impus cu 14-0.

Pentru antrenorul Irimie nu rezultatul a fost important, ci faptul că a putut vedea la lucru încă 7 tinere jucătoare care ar putea îmbrăca tricoul Armoniei în partea a doua a campionatului.

„Suntem în discuție cu câteva fete foarte talentate care au evoluat în campionatul județean. Cinci goluri au fost înscrise de aceste fete. Cred că prezența lor în echipă, alături de fetele care au deja experiența Ligii I, ne va face mai puternici în această primăvară. Urmează cel puțin 10 meciuri în campionat, dar numărul lor ar crește dacă ne calificăm în play-off.  În plus, vrem să ne jucăm șansa și în sferturile de finală ale Cupei României”, a declarat antrenorul Marcel Irimie pentru Cronica de Fălticeni.

La finalul turului Ligii 1, având cel mai tânăr lot, Armonia a ocupat locul 3 în Seria I.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI