Armonia Fălticeni este vicecampioană națională la futsal feminin Under-17Sport

Armonia Fălticeni este vicecampioană națională la futsal feminin Under-17

       Accesări: 450

Fetele de la Armonia Fălticeni s-au autodepășit la turneul național de futsal, organizat de Federația Română de Fotbal la Odorheiul Secuiesc.

Chiar dacă au intrat în turneu din postura capilor de serii, pentru fălticenence lipsa pregătirii de iarnă se anunța un handicap serios.

După prima zi, când a câștigat Grupa E, Armonia a reușit să elimine Universitatea Galați în faza sferturilor de finală, apoi a obținut calificarea în finală în fața Universității Alexandria.

Armonia s-a prezentat bine și în finala națională, chiar dacă a jucat împotriva Olimpiei Cluj, club care prin tradiție beneficiază de aportul celor mai talentate fete din țară.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conduse cu 2-0, fetele pregătite de Marcel Irimie au avut puterea să relanseze finala pentru titlul național. În ultimulul minut regulamentar, fălticenencele au ratat o șansă imensă de a trimite finala în prelungiri.

Armonia a încheiat turneul în postura de vicecampionă națională U-17.

Antrenorul Marcel Irimie s-a declarat mai mult decât mulțumit de această performanță, realizată într-0 competiție care a adunat la start 20 de cluburi. Irimie este încrezător că echipa se va prezenta la un nivel înalt și în meciurile oficiale din returul Ligii 1. Entuziasmul fetelor nu este însă suficient pentru ca fotbalul feminin să rămână un reper important pentru mișcarea sportivă din județul Suceava.

Rezultate – Turneul final U-17

Sferturi de finală:

Universitatea Alexandria – CFR Timișoara 4-0

Vasas Femina Odorhei – CSS Târgoviște 2-0

Olimpia Cluj – Independența Baia Mare 4-1

Armonia Fălticeni – Universitatea Galați 5-3

Au marcat pentru Armonia: Roșu, Casian (2), Holtzauser, Dumitru

Semifinale: 

Olimpia Cluj – Vasas Femina Odorhei 4-0

Armonia Fălticeni – Universitatea Alexandria 1-0

Au marca pentru Armonia: Roșu

Finala mică:

Vasas Odorhei – Universitatea Alexandria 4-2

Finala mare: 

Olimpia Cluj – Armonia Fălticeni 2-1 (1-0)

Au marcat: M. Nagy (2) / C. Roșu

Olimpia Cluj: Szidonia Salamon, Sara Câmpean, Melinda Nagy, Raluca Borodi, Daniela Mateș, Oana Negrea, Denisa Bularcă, Adela Iosif, Bianca Borcean, Edvina Ciontoș, Roxana Mirea și Antonia Rotilă. Antr. Marius Feșnic și Alina Moraru

Armonia Fălticeni: Pașcu Ancuța, Holtzauser Mihaela, Dumitru Andreea, Casian Loredana, Roșu Cosmina, Onofrei Dorina, Buburuzan Andreea, Lazăr Nicoleta, Pintilie Anisia. Antr. Marcel Irimie.

Foto – Diana Coltofean

ȘTIRI