Armonia Fălticeni câştigă la masa verde partida de la AlexandriaSport

Armonia Fălticeni câştigă la masa verde partida de la Alexandria

       Accesări: 62

alexandria-armoniaLiga I de fotbal feminin a avut duminică un nou episod „Ambulanţa”. După un drum obositor până la Alexandria, pentru a patra confruntare din campionat, fetele pregătite de Marcel Irimia s-au văzut câştigătoare fără a disputa jocul cu Universitatea Alexandria.

„Din păcate am avut parte de un nou episod în care ambulanţa a întârziat la meci. Pentru două minute de întârziere, peste timpul regulamentar, brigada de arbitri a fluierat sfârşitul partidei. Pe noi nu ne bucură faptul că nu am câştigat acest meci pe teren. În urmă cu un an am fost afectaţi la rândul nostru de o astfel de decizie. Amintirea acelui moment a fost şi este dureroasă pentru că atunci l-am pierdut pe colegul nostru, prof. Pavel Crăciun”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Ulterior deciziei arbitrilor, Universitatea Alexandria şi Armonia Fălticeni au disputat o partidă cu caracter amical. Echipa din Fălticeni s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Ana Maria Vieru.

Armonia a jucat în formula: Ciobanu (Bălăneasa) – Holtzhauser, Tătar, Ţibichi, Axinte, Roşu, Vieru, Dumitru, Loghin, Olariu, Mitruţ (Onofrei).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Rezultatele etapei a 4-a, Seria Est:

Universitatea Alexandria – Armonia Fălticeni 0-3

Viitorul Reghin – Selena Constanţa 5-1

CSM Paşcani – CSS Târgovişte 2-6

Măgura Bacău – Universitatea Galaţi 1-2

Viitorul Buzău a stat

Clasament: 1. CSS Tîrgovişte – 9p./ 2. Viitorul Buzău – 9p./ 3. Viitorul Reghin – 6p./ 4. Măgura Bacău – 6p./ 5. Armonia Fălticeni – 3p./ 6. CSM Paşcani – 3p./ 7. Selena Constanţa – 3p./ 8. Universitatea Galaţi – 3p./ 9. Universitatea Alexandria – (-3) 

Alex Săvescu

ȘTIRI