Armonia Fălticeni are patru campioane naţionale la fotbal feminin cu echipa Şcolii gimnaziale din StrajaSport

Armonia Fălticeni are patru campioane naţionale la fotbal feminin cu echipa Şcolii gimnaziale din Straja

       Accesări: 521

Vitorul sună bine pentru fotbalul feminin. La sfârşitul săptămânii trecute, la Vaslui, a avut loc turneul final al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar – Fotbal feminin gimnazii.

Între cele mai bune opt echipe din ţară s-a aflat, şi în acest an, echipa Şcolii Gimnaziale „Dimitrie Onciul” din Straja. Fetele pregătite de profesorul Mihai Pătrăucean au obţinut trei victorii în grupa semifinală şi s-au calificat în finala competiţiei, pe care a câştigat-o cu scorul de 2-1 în faţa Şcolii Căpâlniţa din Harghita.

Olimpiada Gimnaziilor_marinela cotosPerformanţa şcolii din Straja a fost primită cu bucurie şi la Fălticeni, de profesorul Marcel Irimie. Patru dintre campioanele naţionale sunt jucătoare ale echipei Armonia Fălticeni. Este vorba despre Tatiana Hasna, Ioana Pătrăucean (golgeterul turneului, cu 7 goluri), Marta Pătrăucean şi Marinela Cotos (cea mai bună jucătoare a turneului).

Din lotul echipei campioane au mai făcut parte: Elena Cuciurean, Maria Ursulean şi Silvia Juravle.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Reuşita felelor va fi recompensată de  Federaţia Română cu Fotbal cu amenajarea unui teren sintetic de fotbal la Straja.

În plus, Marinela Cotos va merge la Campionatul European din Franţa, unde va asista la meciul România – Elveţia, care va avea loc în 15 iunie, pe stadionul Parc de Princes, din Paris.

 

ȘTIRI