Armonia Fălticeni a pierdut primul meci de acasă în noul campionatSport

Armonia Fălticeni a pierdut primul meci de acasă în noul campionat

       Accesări: 58

armonia_targoviste_7Armonia Fălticeni şi CSS Târgovişte s-au întâlnit vineri, 2 octombrie 2015, de la ora 13.00, în prima partidă a etapei a doua în Liga 1 de fotbal feminin.

După cum se preconiza, a fost o partidă dificilă pentru fetele pregătite de Marcel Irimie, în faţa unei echipe care se anunţă a fi una dintre pretendentele la promovare. Chiar dacă echipa din Târgoviște a dominat ostilitățile, jocul din primele 20 de minute a dat la un moment dat senzația că fălticenencele și-ar fi putut depăși condiția. Speranțele au fost anulate de primul gol al Ioanei Oprescu.

Partida s-a disputat pe Stadionul Tineretului și a fost condusă de o brigadă de arbitri din Suceava şi Botoşani: A – Ignat Ionut – Suceava (SV), Noroc Mihaita Adrian (Bt), Tanasa Ionel (Bt).

Meciul a început cu un moment de reculegere în amintirea profesorului antrenor Pavel Crăciun, de la a cărui moarte a trecut un an.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

Armonia Fălticeni – CSS Târgoviște 0-2 (0-1)

Marcatori: Ioana Oprescu (2goluri)

Armonia: Roșca – Axinte, Tătar, Țibichi, Loghin, Neda, Vieru, Roșu, Dumitru, Mitruț, Olariu. Rezerve: Bălăneasa, Pașcan, Onofrei, Ciobanu, Cova, Buțuraș, Vasiliu. Antr: Irimie Marcel, Lucian Hreamătă – s, Paul Suceveanu – s.

CSS Târgoviște: Neagu – Olteanu, Oprica, Comanov, Burcea, Merlan, Neacșu, Sfiea, Moraru, Oprescu, Palanfa. Rezerve: Smărăndoiu, Gurău, Coman, Ilieș, Moise, Preda Dobre. Antr. Mihai Tătăranu și Gh. Marinescu.

Programul etapei a 2-a:

2 oct./(ora 13.00) Armonia Fălticeni – CSS Târgovişte 0-2

4oct./ (ora 11.00) Viitorul Reghin – Transilvania Braşov

4oct./ (ora 11.00) CSM Paşcani – Universitatea Galaţi

4oct./ (ora 11.00) Viitorul Buzău – Măgura Bacău

4oct./ (ora 11.00) Universitatea Alexandria – Selena Constanţa

Alex Săvescu

ȘTIRI