Armonia Fălticeni a încheiat sezonul de toamnă pe locul 3Sport

Armonia Fălticeni a încheiat sezonul de toamnă pe locul 3

       Accesări: 398

Sâmbătă și duminică, 12-13 noiembrie 2016, au fost programate partidele etapei a 7-a în Liga 1 de fotbal feminin, ultima etapă a turului.

Armonia Fălticeni a deschis runda, pe Stadionul Tineretului, cu cea mai categorică victorie din această toamnă. Fălticenencele au înscris de 7 ori în poarta echipei Real 2 Craiova.

Victoria obținută sâmbătă, le asigură fetelor de la Armonia Făltieni a treia poziție în clasament. Campioana de toamnă se va stabili însă pe data de 27 noiembrie, când este programată restanța dintre primele două clasate, Selena Constanța și Universitatea Alexandria.

Rezultatele etapei a 7-a:

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Universitatea Galați – Măgura Bacău 1-1

CSM Pașcani – Universitatea Alexandria 0-2

Selena Constanța – Viitorul Reghin 4-1

Armonia Fălticeni – Real II Craiova 7-0 (5-0)

Au marcat: Cosmina Roșu (4 goluri), Casian (2 goluri), Holtzhauser.

Armonia: Bălăneasa – Pintilie, Lazăr N., Țibichi, Holtzhauser, Onofrei, Roșu C., Neda, Daniliuc C., Casian, Lazăr A. (Dumitru A.).  Rezerve: Roșu Cătălina, Mariniuc, Daneliuc L.  Antr. Paul Suceveanu.

Clasament: 1. Univ. Alexandria – 18p./ 2. Selena Constanța – 18p./ 3. Armonia Fălticeni – 15p (23-9) / 4. Viitorul Reghin – 12p./ 5. Univ. Galați – 7p./ 6. Real II Craiova – 6p./ 7. Măgura Bacău – 4p./ 8. CSM Pașcani – 0p.

Campionatul s-a înceheiat momentan pentru Armonia, la capătul a două luni în care conducerea clubului, fără o finanțare asigurată, a făcut eforturi supraomenești pentru ca echipa de fotbal să organizeze deplasările la Constanța, Reghin, Galați și Alexandria (peste 3.100 de kilometri parcurși), dar și cele trei jocuri de pe teren propriu. Sungura mulțumire rămâne faptul că jucătoarele s-au autodepășit și au confirmat că fotbalul feminin are perspective la Fălticeni.

Anul competițional se va încheia însă pe data de 20 noiembrie, când este programată Faza a 2-a în Cupa României, fază în care Armonia va întâlni, în deplasare, echipa a doua a clubului Vasas Femina Odorhei.

ȘTIRI