Armonia Fălticeni a încheiat pe podium sezonul în Liga 1 de fotbal femininSport

Armonia Fălticeni a încheiat pe podium sezonul în Liga 1 de fotbal feminin

       Accesări: 779

Au realizat o performanță dicolo de așteptări. Duminică s-a încheiat sezonul 2015-2016 în Liga 1 de fotbal feminin.

Fetele de la Armonia Fălticeni s-au autodepășit și au încheiat campionatul pe locul 3, la capătul unui sezon cu foarte multe jocuri oficiale (16 doar în campionat), și un parcurs până în sferturile de finală ale Cupei României, în care a reușit să elimine o echipă din Superliga Națională.

După ce în primele două sezoane în eșealonul doi s-au clasat pe locul 4, în acest an fălticenencele au urcat pe podium, în condițiile în care numărul competitoarelor din Seria I a crescut la 9 echipe. Alături de suporterii care au rămas aproape de echipă, la bine și la greu, la mometul de bucurie de la finalul campionatului s-a aflat și președinta clubului, Mirela Năstacă.

“A fost un sezon dificil pentru noi. În competiție au fost înscrise un număr mult mai mare de echipe, iar distanțele pe care am fost nevoiți să le parcurgem au fost destul de mari și obositoare. Locul 3 este mai mult decât am fi sperat dat fiind faptul că am avut probabil cel mai tânăr lot din această serie și, față de sezoanele trecute, ne-am bazat pe multe debutante. În plus, am fost angrenați și în Cupa României dar și în Liga a 2-a, de tineret, competiție în care ne pregătim pentru turneul final. Le mulțumesc tuturor celor care au sprijinit echipa în acest sezon, de la administrația locală, conducerea clubului, echipa medială, până la suporterii care au fost alături de fetele noastre”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

armonia falticeni2În ultimul joc oficial, Armonia a învins pe Măgura Bacău cu 2-0. Meciul s-a disputat duminică, 22 mai, pe Stadionul “Tineretului”. Fetele pregătite de prof. Marcel Irimie au fost ajutate să urce pe podium și de victoria pe care Universitatea Galați a obținut-o la Constanța

Armonia Fălticeni – Măgura Bacău 2-0 (0-0)

Au marcat: Andreea Dumitru, Cosmina Roșu

Arbitri: Ionuț Ignat (SV), Adrian Noroc, Radu Crețu (BT)

Armonia:  Bălăneasa (Ciobanu) – Holtzhauser (Axinte T.), Țibichi, Tătar, Lazăr N., Dumitru, Neda, Cojocaru E., Daniliuc, Rotari (Cova), Roșu.

Antr. Marcel Irimie și Paul Suceveanu.

 

Rezultatele ultimei etape:

Viitorul Reghin – Viitorul Buzău 10-0

CSM Pașcani – Universitatea Alexandria 2-0

Armonia Fălticeni – Măgura Bacău 2-0

Selena Constanța – Universitatea Galați 1-2

CSS Târgoviște a stat

Clasament final: 1. CSS Târgoviște – 43p (Promovare Superliga Națională)./ 2. Viitorul Reghin – 35p./ 3. Armonia Fălticeni –  27p./ 4. Selena Constanța – 26p./ 5. Viitorul Buzău – 21p./ 6. Universitatea Galați – 17p./ 7. Măgura Bacău – 15p./ 8. Universitatea Alexandria – 14p./ 9. CSM Pașcani – 4p./

ȘTIRI