CS Armonia Fălticeni a început pregătirea: Jucătoarea Cosmina Roşu a fost convocată la lotul naţionalSport

CS Armonia Fălticeni a început pregătirea: Jucătoarea Cosmina Roşu a fost convocată la lotul naţional

       Accesări: 85

CS Armonia Fălticeni şi-a reluat pregătirea pentru returul Ligii I. Fetele se pregătesc cu antrenorul Marcel Irimie, pe Stadionul Tineretului din Fălticeni. Echipa locală de fotbal feminin va miza pe acelaşi lot de jucătoare, cel mai tânăr lot din Seria I.

Potrivit antrenorului Irimie, este posibil ca în următoarea perioadă să se alăture echipei alte câteva tinere jucătoare, fără experienţă competiţională.

„Am început pregătirea pe 23 ianuarie şi vom continua cu două antrenamente pe săptămână. Ne aşteaptă un sezon de primăvară foarte încărcat, cu meciuri în campionat şi în play-off. Comisia de fotbal feminin a FRF a decis să  organizeze şi play-off aşa că numărul meciurilor pe care le vom avea de disputat va creşte. În plus suntem calificaţi şi în sferturile de finală ale Cupei României, unde vom întâlni un adversar puternic din Superliga Naţională şi vrem să facem o figură frumoasă. În plus, avem de pregătit în acelaşi timp şi sezonul de primăvară în Liga a II-a”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Armonia, aflată pe locul 3 la finalul turului, va debuta în sezonul de primăvară pe data de 6 martie, când va întâlni, în deplasare, pe CSS Târgovişte, liderul Ligii I, Seria I.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Antrenorul fălticenean are la început de an şi un motiv de satisfacţie personală. Coordonatorii lotului naţional Under 15 au transmis clubului din Fălticeni o convocare pentru jucătoarea Cosmina Roşu, în vârstă de 15 ani, din Bogdăneşti.

Cosmina a debutat pe postul de portar dar în timp a ajuns să acopere cu succes şi postul de mijlocaş stânga. Acesta se va participa în perioada 1-10 februarie 2016 la activităţile de selecţie ale lotului naţional, în cantonamentul de la Mogoşoaia. Este prima jucătoare convocată la lot direct de la echipa din Fălticeni.

Anterior, Lidia Havriştiuc, acum jucătoare de bază în echipa naţională, a ajuns la lot după ce s-a transferat de la CS Armonia Fălticeni.

 

 

ȘTIRI