Armonia a ratat un rezultat mare la ConstanţaSport

Armonia a ratat un rezultat mare la Constanţa

       Accesări: 83

Selena Constanţa – Armonia Fălticeni 2-2 (1-2)

În Liga I de fotbal feminin, Armonia Fălticeni a obţinut astăzi un punct în deplasarea de la Constanţa, contând pentru etapa a XII-a a sezonului regulat.

Plecată cu şansa a doua în faţa echipei de pe locul doi, echipa pregătită de Marcel Irimie s-a autodepăşit astăzi şi a trecut pe lângă un rezultat nesperat. Fălticenencele au condus de două ori pe terenul Selenei, cu 1-0 (gol Vieru) şi 2-1 (gol Loghin). Acceaşi Loghin a ratat în repriza a doua în situaţie de singura cu portăriţa gazdelor.  Armonia a evoluat în inferioritate în ultimele 30 de minute, după eliminarea Roxanei Crăciun pentru cumul de cartonaşe galbene. Meciul a fost condus de o brigadă condusă la centru de… un constănţean.

„Un meci frumos, de luptă, pe un teren greu. Sunt mulţumit de prestaţia fetelor. Au dat tot ce au putut în teren, aşa cum nu au mai făcut-o până acum, în faţa unui adversar redutabil. Am avut în teren 9 fete cu vârste de 14 şi 15 ani care au făcut faţă cu brio senioarelor de la Constanţa. Sunt încrezător într-o evoluţie la fel de bună în următorul meci, acasă, împotriva celor de la Navobi, în săptămâna dinaintea Paştelui”, ne-a declarat Marcel Irimie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În această deplasare fetele de la Armonia au avut şi sprijinul moral al preşedintei Mirela Năstacă, prezentă alături de echipă la Constanţa.

Armonia: Bălăneasa (Roşu) – Crăciun, Alexoaia, Coşuleanu, Vasiliu, Loghin, Vieru, Tătar, Cojocaru (Onofrei), Ţibichi, Dumitru (Munteanu).

În aceeaşi etapă, pe 22 martie, Viitorul Buzău a câştigat cu 1-0 pe terenul echipei CSM Paşcani.

Armonia a adunat 11 puncte în clasament şi trebuie să obţină cel puţin 3 puncte în ultimele două etape pentru a păstra şanse de participare în play-off.

ȘTIRI