Armonia a încheiat campionatul cu un rezultat de egalitate pe propriul terenSport

Armonia a încheiat campionatul cu un rezultat de egalitate pe propriul teren

       Accesări: 67

armonia_selena

Miercuri, 3 iunie 2015, s-a încheiat oficial sezonul 2014-2015 în Liga I de fotbal feminin. În ultima etapă din faza play-off, la Fălticeni, Armonia a terminat la egalitate, scor 4-4, întâlnirea cu Selena Constanţa.

Cu gândul la barajul de promovare în Superliga naţională, constănţencele aveau nevoie de o victorie la Fălticeni în speranţa că Navobi Iaşi ar fi câştigat la Târgovişte.

Selena a avut 0-2 la pauză şi 2-4 până spre final dar fetele de la Armonia au reuşit să egaleze la 2 şi apoi la 4. Pentru Armonia au marcat Georgiana Olariu (3 goluri) şi Gabriela Loghin. La Târgovişte gazdele au învins lidera seriei (promovată în superligă) cu 5-2, asigurându-şi prezenţa la baraj.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Prezent în play-off al doilea sezon la rând, antrenorul Marcel Irimie şi-ar fi dorit ca fetele sale să încheie campionatul cu o victorie, dar nu a fost să fie nici de această dată. Trăgând linia, Armonia a câştigat doar două puncte (total 9 puncte) şi a terminat campionatul pe locul patru.

Armonia: Bălăneasa – Simion, Tătar, Alexoaia (Buţuraş), Parasca (Vasiliu – înlocuită cu Holtzhauser – înlocuită cu Zugun), Roşu, Vieru (Artenie), Mitruţ, Loghin, Ţibichi, Olariu.

Clubul Sportiv Armonia Fălticeni va fi prezent în perioada 27-28 iunie 2015 la Turneul final al Campionatului naţional rezervat junioarelor, competiţie pe care Federaţia Română de Fotbal o va organiza la Odorheiul Secuiesc.

Până atunci, duminica aceasta junioarele sunt invitate la „Zilele Sportului Putnean”, după care vor participa la competiţia „Fotbal şi feminitate” organizată la Braşov.

Alex S.

ȘTIRI