Armonia a fost la 45 de minute de o prezență în semifinalele Cupei RomânieiSport

Armonia a fost la 45 de minute de o prezență în semifinalele Cupei României

       Accesări: 714

Au fost aproape de o mare surpriză. Fetele de la Armonia Fălticeni au părăsit Cupa României cu fruntea sus, după un meci pe care păreau că îl pot câștiga fără mari probleme, chiar dacă au întâlnit un adversar dintr-o ligă superioară.

În sferturile de finală ale Cupei României, Armonia a primit vizita echipei Real Craiova, din Superliga Națională.

Fălticenencele au început meciul în atac și au deschis scorul în primele minute, prin reușita Cosminei Roșu. Avantajul a fost dublat de Andrea Dumitru din lovitură de pedeapsă. Contrar cursului jocului, oltencele au revenit în joc prin reușita Georgianei Vasile care a trimis mingea în poarta gazdelor cu un șut de la circa 30 de metri.

Până la pauză s-au înscris alte două goluri. Mai întâi Armonia a refăcut avantajul de două goluri prin aceeași Dumitru, care a transformat a doua lovitură de pedeapsă dictată de brigada de arbitri din Botoșani, după un henț în careu, iar fetele din Craiova au beneficiat de autogolul Nicoletei Lazăr.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pauza nu a fost însă un sfetnic bun în cazul Armoniei. După efortul depus în prima repriză, fălticenencele au căzut fizic iar oltencele au dominat clar ostilitățile. După 20 de minute, Real a întors rezultatul prin golurile marcate de Iuliana Obreja și Roxana Radu. Eforturile gazdelor de a reveni în joc au fost în zadar până la ultimul fluier, care le-a găsit pe jucătoare prăbușite pe teren.

“Astăzi am trecut pe lângă o performanță unică. Nu te întâlnești de multe ori cu astfel de momente. Experiența și-a spus cuvântul și nu am mai putut face nimic. Ne mulțumim însă că am reușit să ne depășim condiția și să fim între cele mai bune echipe din Cupa României. Trebuie să trecem peste ce s-a întâmplat astăzi și să fim pregătiți pentru meciurile dificile din campionat”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Armonia Fălticeni – Real Craiova 3-4 (3-2)

Marcatori: Roșu, Dumitru (2goluri din penalty) / Vasile G., Lazăr (autogol), Obreja, Radu  

Arbitri:  Crețu Denis Andrei, Noroc Mihăiță Adrian și Crețu Radu (Botoșani).

Armonia: Bălăneasa – Mitruț, Țibichi, Tătar, Lazăr, Cotos, Dumitru, Daneliuc, Pătrăucean, Roșu, Rotari. Rezerve: Loghin, Onofrei, Hasna, Vieru, Axinte, Cojocariu, Alexoaia. Antr. Marcel Irimie.

Real: Dincă – Streche, Neacșu, Mirică, Stan M., Ioniță, Burtică, Vasile, Simion, Radu, Obreja. Rezerve: Firam, Neagoe, Crăciun, Bobîrneci, Manolescu, Balanciuc, Stan A. Antrenor: Sorin Pătrașcu.

ȘTIRI