Armonia a făcut instrucţie cu echipa PaşcaniuluiSport

Armonia a făcut instrucţie cu echipa Paşcaniului

       Accesări: 65

Armonia Fălticeni a disputat în această dimineaţă primul meci amical din dubla programată cu noua colegă din Liga I, CSM Paşcani.

Pe Stadionul “Tineretului”, fetele pregătite de antrenorii Marcel Irimie, Alin Rotaru şi Pavel Crăciun au surclasat nou înfiinţata echipă a Paşcaniului cu 11-1. Pentru fălticenence a fost primul meci disputat contra unei echipe feminine. Meciul revanşă se va juca vineri, 29 august, la Paşcani, în deschiderea partidei de Liga a III a, dintre CSm Paşcani şi Bucovina Rădăuţi.

“Abordăm noua ediţie de campionat cu o echipă foarte tânără. Doar trei jucătoare au împlinit 17 ani, Daniela Roşca, Giorgiana Olaru (de la Vorona), şi Eliza Cojocaru. Eliza va debuta în acest an într-o competiţie oficială, iar astăzi a marcat 2 goluri şi a avut o evoluţie mulţumitoare”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Până la începerea Ligii I, Armonia Fălticeni va juca alte partide amicale: sâmbătă, 30 august, cu Bucovina Pojorâta (echipele care vor participa în Liga judeţeană de fotbal feminin), iar în primele zile ale lunii septembrie, cu echipa de Juniori C – masculin a celor de la Şomuzul Preuteşti şi, în funcţie de răspunsul care va veni de la Prundu Bârgăului, cu Heniu (echipă promovată în Superliga Naţională).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pe data de 7 septembrie, ora 11, Armonia va debuta în noua ediţie de campionat, Seria Est, la Bacău.

ȘTIRI