Armonia a debutat cu înfrângere în play-offSport

Armonia a debutat cu înfrângere în play-off

       Accesări: 72

Liga I de fotbal feminin a programat la sfârşitul săptămânii trecute prima etapă din play-off. La sfârşitul acestei faze va fi stabilită echipa calificată în Superliga naţională şi echipa care merge la baraj de pe locul al doilea.

Aflată la a doua prezenţă în această fază a competiţiei, Armonia Fălticeni a suferit o înfrângere fără drept de apel în faţa echipei CSS Târgovişte, scor 0-9. Debutul a fost unul dezastruos pentru echipa lui Marcel Irimie, gazdele reuşind să înscrie de 6 ori în primul sfert de oră! La pauză a fost 8-0. Armonia nu a avut la dispoziţie patru jucătoare care nu au putut însoţi echipa din motive obiective.

Armonia: Bălăneasa (Roşu) – Crăciun (Munteanu), Alexoaia, Tătar, Vasiliu, Loghin, Vieru, Onofrei, Simion, Ţibichi, Dumitru.

În al doilea meci Navobi Iaşi a învins pe propriul teren, cu 12-0, pe Selena Constanţa. Ieşencele se vor deplasa vineri, 8 mai, la Fălticeni, pentru al doilea meci din play-off (de la ora 15.00, pe Stadionul „Tineretului”).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

S-a reluat liga judeţeană de fotbal feminin

Vineri, 1 mai 2015, s-a reluat campionatul şi în Liga judeţeană de fotbal feminin. O primă ediţie care se desfăşoară cu doar trei echipe. Al patrulea turneu s-a desfăşurat la Fălticeni, în organizarea echipei Colegiului Naţional „Nicu Gane”.

Fetele de la „Nicu Gane” au avut o prestaţie peste aşteptări, reuşind să termine la egalitate meciul direct cu ocupanta primului loc, echipa din Pojorâta (scor 1-1), iar în al doilea meci a învins cu 3-0 echipa din Negostina. În al treilea meci al rundei, FC Pojorâta a învins cu 3-0 pe Viitorul Negostina.

În lupta pentru primul titlu judeţean în fotbalul feminin, Pojorâta are un avans de 4 puncte în faţa echipei Colegiului Naţional „Nicu Gane”. Următoarele două confruntări dintre cele două echipe vor fi decisive pentru ocuparea primului loc.

Ultimele două turnee se vor desfăşura la Negostina (23 mai) şi Câmpulung Moldovenesc (30 mai).

ȘTIRI