Armonia a câştigat medaliile de bronz ale Ligii de Tineret SperanţeActualitate

Armonia a câştigat medaliile de bronz ale Ligii de Tineret Speranţe

       Accesări: 75

armonia_locul_3_1

La Odorheiul Secuiesc s-au disputat duminică, 28 iunie 2015, meciurile pentru stabilirea ierarhiei naţionale în Liga de Tineret Speranţe -Fotbal feminin, ediţia 2014-2015.

Speranţele Armoniei de a juca finala pentru tilul de campioană naţională erau condiţionate de o victorie a Independenţei Baia Mare în faţa fetelor de la Vasas Odorhei, însă gazdele au câştigat şi au mers în actul final.

Campionă naţională a ieşit Olimpia Cluj care a învins în finala, cu 2-0, pe Vasas. Pentru ultimele două poziţii s-au întâlnit Universitatea Alexandria şi Independenţa Baia Mare. A învins Alexandria cu 3-2.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Armonia Fălticeni a intrat în posesia medaliilor de bronz la finalul meciului cu CSS Târgovişte, după executarea loviturilor de departajare, scor 4-2. După cele 70 de minute rugulamentare scorul a fost 1-1, golul Armoniei fiind înscris de Ţibichi. Acceaşi jucătoare a ratat o lovitură de departajare. Victoria a fost adusă de golurile înscrise de Onofrei, Dumitru şi Roşu şi de portăriţa Bălăneasa care a apărat trei mingi ale adversarelor.

Aceasta a fost ultima competiţie oficială în acest sezon pentru Armonia Fălticeni.

Alex S.  

armonia_locul_3_2

ȘTIRI