Arest cu repetiție pentru un tânăr din Preutești: Bărbatul va fi extrădat și judecat în Spania pentru trafic de droguriActualitate

Arest cu repetiție pentru un tânăr din Preutești: Bărbatul va fi extrădat și judecat în Spania pentru trafic de droguri

       Accesări: 1234

Trimis în arestul poliției în vederea extrădării. Iulian M., un tânăr de 26 de ani din comuna Preutești s-a trezit ieri după-amiază cu oamenii legii la ușa casei, pentru a doua oară în ultimele 30 de zile. Poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală din aceeași localitate l-au săltat pe acesta după ce în prealabil s-a legitimat.
Tânărul a fost reținut și încarcerat în arestul I.P.J Suceava.
Bărbatul  avea mandat european de arestare. Mandatul era emis de autoritățile judiciare din Spania pentru trafic de droguri.
Poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti au pus în executare mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile, al Curții de Apel Suceava.

Anterior, pe 22 aprilie 2016, Iulian M. a fost reţinut şi arestat provizoriu, pentru 15 zile, în vederea predării, până la data de 7 mai 2016, ora 24, când măsura arestării provizorii a încetat de drept.

Luni, 23 mai 2016, Curtea de Apel Suceava a admis cererea de executare a mandatului european de arestare emis de către instanța spaniolă Jusgado de Primera Instancia e Instruccion N.4 de Sagundo, împotriva lui Iulian M.

Totodată a fost dispusă predarea lui Iulian M. autorităţii judiciare din Spania, pe baza consimţământului acesteia urmând ca, în cazul în care se va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate, persoana predată să fie transferată în România, pentru executarea pedepsei.

Instanța a dispus arestarea persoanei solicitate în vederea predării, pe o durată de 30 de zile, începând de la data încarcerării.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI