Dublă sărbătoare pentru aproximativ 90 de fălticeneni: Ei și-au celebrat ziua de naștere pe 1 decembrieSpecial

Dublă sărbătoare pentru aproximativ 90 de fălticeneni: Ei și-au celebrat ziua de naștere pe 1 decembrie

       Accesări: 719

Dublă sărbătoare în familiile unor localnici. Data de 1 decembrie are o importanță aparte pentru câteva zeci de fălticeneni care au toate motivele din lume să celebreze așa cum se cuvine în prima zi din calendarul lunii lui Undrea. Asta pentru că ei s-au născut de Ziua Națională a României.

Aproximativ 90 de fălticeneni și-au serbat odată, la început de decembrie, ziua de naștere.

Cel mai vârstă localnic, născut pe 1 decembrie, a împlinit astăzi 72 de ani. La polul opus, cel mai tânăr localnic, este o fetiță care a venit pe lume în urmă cu câteva ore la Maternitatea din Fălticeni. Bebelușa, ce cântărește 2,58 kilograme, a primit nota 9 la naștere.

Tot astăzi mai este născută și femeia de afaceri Angelica Moroșanu. La cei 56 de ani, pe care i-a împlinit acum, conduce una dintre cele mai de succes afaceri din domeniul restaurantelor. După ce a lansat și dezvoltat Restaurant Select, ea a pus bazele unui ansamblu modern de clădiri ce formează Regal Gold, un complex format dintr-un restaurant de 4 stele, un alt local de evenimente ce pune la dispoziție un cort ultramodern, spațiu de promenadă și terase în aer liber.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

1 decembrie este și ziua de naștere a medicului primar Ioan Cozma, din Fălticeni, care profesează de 30 de ani în București.

La aceeași dată este născut și Filip Munteanu, specialist IT, care lucrează pentru gigantul Microsoft. Fălticeneanul împlinește astăzi 35 de ani.

Tot pe 1 decembrie este născută și Loredana Marin, pshisoterapeut de terapie cognitivă la o clinică din Berlin. Fălticeneanca își serbează ziua de naștere astăzi, când atinge vârsta de 44 de ani.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI