Aproape 50 de șoferi reținuți în acest an pentru infracțiuni rutiere. Polițiștii au intervenit la 41 de accidente graveActualitate

Aproape 50 de șoferi reținuți în acest an pentru infracțiuni rutiere. Polițiștii au intervenit la 41 de accidente grave

       Accesări: 115

De la lansarea Programului de prevenire a accidentelor rutiere, aproape 50 de șoferi care au săvârșit infracțiuni la regimul rutier au ajuns în arest, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Suceava.

Scopul programului este creșterea gradului de siguranță rutieră și conștientizarea importanței respectării legii.

Realitatea în ceea ce privește dinamica situației operative din ultimii ani a arătat că legea trebuie aplicată cu fermitate, lucru pe care polișiștii nu vor ezita să îl facă.

Polițiștii suceveni atrag încă o dată atenția cu privire la faptul că vor dispune reținerea și încarcerarea celor care săvârșesc fapte penale la regimul rutier, în funcție de gravitatea faptelor, consecințele produse și materialul probator administrat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Doar în primul trimestru din 2019, în urma acțiunilor preventive, au fost descoperite 65 de infracțiuni rutiere, fiind aplicate 5.537 de sancțiuni contravenționale. Polițiștii au reținut 489 permise de conducere și au retras 232 certificate de înmatriculare.

Pe drumurile publice din județul Suceava au fost înregistrate 41 de accidente grave, în urma cărora 13 persoane și-au pierdut viața iar alte 38 de persoane au fost rănite grav.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI