Anunț privind lansarea sesiunii de cereri de proiecte pentru Măsura M2.6A – Sprijin pentru crearea sau dezvoltarea de activități non agricoleAnunţuri - Imobiliare

Anunț privind lansarea sesiunii de cereri de proiecte pentru Măsura M2.6A – Sprijin pentru crearea sau dezvoltarea de activități non agricole

       Accesări: 324

Asociația Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Suceava Sud-Est” anunță lansarea apelului de selecție pentru Măsura M2.6A Sprijin pentru crearea sau dezvoltarea de activtăți non agricole

1.Data lansării apelului de selecție

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Proiectele se vor depune în format letric (un dosar în original și un dosar în copie) și format electronic (CD/DVD – 2 exemplare), începând cu data de 28.2.2019.

2. Data limită de depunere a proiectelor

Data limită de depunere: 10.04.2019, ora 14.

3. Locul și intervalul orar în care se pot depune proiecte

Proiectele se vor depune la sediul Asociației GAL „Suceava Sud-Est”, strada Principală nr.389, Localitatea Vadu Moldovei, Județul Suceava, zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 16.00.
În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicită finanțare trebuie implementat în teritoriul Asociașiei GAL „Suceava Sud-Est”. Aria geografică a teritoriului cuprinde următoarele localități: Boroaia, Vadu Moldovei, Forăști, Dolhești, Drăgușeni.

  1. Tipuri de beneficiari eligibili:
  • microîntreprinderi și întreprinderi non-agricole mici existente și nou înființate din spațiul rural aferent GAL Suceava Sud Est.
  • fermieri sau membrii unor gospodării agricole care își diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activități non-agricole în zona rurală în cadrul întreprinderii deja existente, încadrabile în microîntreprinderi și întreprinderi mici, cu excepția persoanelor fizice neautorizare din teritoriul GAL Suceava Sud-Est.

ȘTIRI