Antreprenoriatul feminin românesc este promovat la LisabonaActualitate

Antreprenoriatul feminin românesc este promovat la Lisabona

       Accesări: 486

Sunt modele de urmat și exemple de succes. Datorită succesului în rândul celor peste 1300 de femei antreprenor din România, Conferinţa “Ele au reuşit” va trece graniţele ţării, pentru a promova antreprenoriatul feminin românesc şi în Capitala Portugaliei. Evenimentul internaţional este organizat de ELITE Business Women, în parteneriat Ambasada României la Lisabona şi Institutul Cultural Român din Lisabona. Acesta va avea loc pe 28 septembrie 2016, începând cu ora 18.00.

Manifestarea internaţională şi-a propus să reunească antreprenorii români de pretutindeni, să prezinte modelele de afaceri de succes iniţiate de românce şi să arate beneficiile diversităţii şi schimbului de know-how între bărbaţii şi femeile antreprenor.

Invitatul special al conferinţei este celebrul trainer internaţional Filipe Carrera, care va susţine un seminar despre importanţa “networking-ului” într-o afacere şi despre cele 5 metode simple prin care ne putem extinde reţeaua, respectiv, afacerea la nivel internaţional, un lucru din ce în ce mai uzual în societatea globalizării.

”Ele au reușit este un ghid nescris al antreprenoriatului feminin, care vine să inspire la nivel național și să transmită un mesaj pozitiv: ”Da, se poate și în România.”, susține Bianca Tudor, preşedintele ELITE Business Women ”Ideea a apărut ca urmare a nevoii de a avea mai multe modele de femei antreprenor, de a cunoaște succesele, provocările și motivația acestor femei. Acestea sunt din ce în ce mai importante pentru piața globală, nu doar în calitate de lucrători sau consumatori, ci și în calitate de antreprenori, manageri și investitori.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cadrul evenimentului, participanţii vor dezbate subiecte precum: contextul actual al antreprenoriatului feminin în România, probleme pe care le pot întâmpina femeile în calitate de antreprenor, modele de femei antreprenor, cum au reușit în fața eșecului şi, totodată, instrumentele cele mai importante pe care le folosesc femeile antreprenor în lume.

”Campania națională ”Ele au reușit” este un tur de forță care aduce împreună nu doar zecile de femei speaker, ci sute de doamne şi domnişoare antreprenor care NU sunt vedete, nu au nimic regizat în spate, ci pur şi simplu reușesc să performeze cu ajutorul muncii şi a ambiției.” a declarat Bianca Tudor, preşedintele ELITE Business Women şi organizatorul campaniei. ”Anul acesta, Europa şi-a deschis porţile pentru toate româncele antreprenor. Prima astfel de conferinţă internaţională va avea loc la Lisabona (28 septembrie), urmând ca la sfârşitul anului să extidem evenimentul şi la Londra”,

Campania națională „Ele au reușit” a avut loc deja în șase orașe: București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Rm. Vâlcea, şi Iași.

Evenimentul a reunit  peste 1.300 de femei antreprenor, 70 de vorbitori și mentori şi peste 120 de parteneri.

ȘTIRI