Anna Lesko va concerta astăzi la FălticeniEveniment

Anna Lesko va concerta astăzi la Fălticeni

       Accesări: 70

Sport, muzică, dans și iar muzică. ”Zilele Municipiului Fălticeni” continuă astăzi cu un program bogat de evenimente ce include meciuri de fotbal, interpretare vocală (karaoke), spectacol de dans și câteva reprezentații muzicale pe scena amplasată pe esplanada centrală. Fără îndoială elementul de atracție va fi concertul solistei Anna Lesko.

Cântăreața pop-dance din Republica Moldova va urca pe scenă la ora 22.30.

Fanii vor putea fredona alături de Anna Lesko o parte din hiturile lansate în ultimii ani de interpreta născută la Chișinău.

Ziua de vineri, 18 iulie, a debutat cu partide din cadrul Turneului Internaţional de Fotbal Feminin. Desfășurate pe stadionul ”Tineretului”, meciurile au avut loc dimineața și după-amiaza între orele 9 – 12 și 15 – 19.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De la ora 19 în piața ”Nada Florilor” începe Karaoke Still, concurs de interpretare vocală ce va dura 30 de minute. Programul serii va continua cu spectacolul folcloric susținut de Ansamblul din Boroaia și soliștii Burlacu Alexandra, Iuliana Condur, Maria Lavina Chiriac, Luminița Murariu și spectacolul de dans cu elevi de la Centrul Cultural ”G.V. Birlic” şi Clubul Copiilor Fălticeni.

Aproape de ora 21 va cânta Paola, iar de la 21.30 formația pop-dance Daggu Project din Germania va susține un concert de 60 de minute.

ȘTIRI