Angajații E.ON România s-au întors pentru o zi la grădinițăLocal

Angajații E.ON România s-au întors pentru o zi la grădiniță

       Accesări: 365

Grădinița cu Program Prelungit „Pinocchio” din Fălticeni a avut parte de o surpriză din partea angajaților E.ON România.

În cadrul acțiunilor de voluntariat pe care le desfășoară în folosul comunităților locale, marți, 27 septembrie 2016, un grup de angajați ai companiilor E.ON din zona Fălticeni și-a oferit sprijinul pentru o serie de lucrări necesare în cadrul grădiniței.

„Un ajutor, oricât de mic ar fi, este oricând bine venit. Tot timpul este ceva de făcut într-un loc în care își desfășoară activitatea preșcolarii. Ne-am bucurat să-i avem în mijlocul nostru pe prietenii de la E.ON. Pentru câteva ore s-au oferit să ne ajute benevol cu unele reparații și zugrăveli în spații pe care le folosim în activitatea zilnică. În plus musafirii de astăzi au venit și cu mici cadouri și au avut și câteva sfaturi educative pentru copii. Îi mai așteptăm în mijlocul nostru și cu alte ocazii”, ne-a declarat prof. Adriana Samson.

În următoarele zile și alte unități de învățământ din localități ale județului Suceava se vor bucura de vizita voluntarilor companiilor E.ON din România.

E.ON România stimulează implicarea angajaţilor în calitate de voluntari, acordându-le şansa de a se implica în asemenea activităţi şi le pune la dispoziţie proiecte concrete în care aceştia îşi pot oferi timpul, abilităţile şi expertiza în folosul altora.

ȘTIRI