Angajații ACET Fălticeni au remediat avariile de pe strada Maior Ioan fără întreruperea furnizării apeiLocal

Angajații ACET Fălticeni au remediat avariile de pe strada Maior Ioan fără întreruperea furnizării apei

       Accesări: 448

Veste bună pentru fălticeneni la sfârșit de săptămână.

Intervenția angajaților Agenției ACET Fălticeni pentru remedierea avariilor avariilor apărute pe coloana de oțel, de 530 milimetri, la intersecția străzilor Maior Ioan și 9 Mai, s-a încheiat fără a mai fi necesară întreruerea furnizării apei.

Responsabilul tehnic al furnizorului ne-a informat că intervenția a avut loc, dar că situația găsită după efectuarea săpăturii a permis efectuarea reparațiilor fără a se recurge la golirea coloanei de apă.

Anterior intervenției, furnizorul a notificat toate asociațiile de proprietari și zeci de instituții cu privire la întreruperea furnizării apei, în intervalul ora 08.00-17.00.

Peste 50 de străzi ar fi fost afectate de întreruperea apei dacă avariile ar fi fost atât de grave pe cât s-a estimat inițial.

„Suntem mulțumiți că am putut evita o situație care se anunța destul de dificilă, mai ales că suntem la sfârșitul săptămânii iar temeperaturile sunt tot mai ridicate. Exista riscul întreruperii furnizării apei pentru o perioadă mai îndelungată. Le mulțumim fălticenenilor pentru înțelegere, chiar dacă unii dintre ei sunt nemulțumiți că au fost nevoiți să-și facă rezerve de apă”, ne-a declarat tehnicianul Petrea Horga.

ȘTIRI