Anexele unei gospodării din Siliştea Nouă – Dolhasca au ars într-un incendiu. Văpaia a pornit de la un foc nesupravegheatRural

Anexele unei gospodării din Siliştea Nouă – Dolhasca au ars într-un incendiu. Văpaia a pornit de la un foc nesupravegheat

       Accesări: 322

Necazul a venit la sfârșitul săptămânii pentru o familie din Siliștea Nouă – Dolhasca. În seara zilei de vineri, 15 aprilie, Militarii Punctului de Lucru Dolhasca şi ai Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea amintită.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul unei construcţii corp comun, compusă din adăpost de animale şi depozit de furaje, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la restul anexelor gospodăreşti.

Incendiul, anunțat la ora 17.03, a fost lichidat la ora 18:40. Au ars acoperişul construcţiei corp comun pe 170 de metri pătraţi şi circa 3 tone de furaje. S-au degradat pereţii portanţi, din BCA, pe aproximativ 20 de metri pătraţi.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor purtate de vânt, provenite de la un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa şi celelalte anexe ale proprietarului.

ȘTIRI