Andra, Ruby, Alexandru Brădățan și Ansamblul „Ciprian Porumbescu” vin la Zilele Municipiului FălticeniLocal

Andra, Ruby, Alexandru Brădățan și Ansamblul „Ciprian Porumbescu” vin la Zilele Municipiului Fălticeni

       Accesări: 351

Zile pline de evenimente în urbea de pe Șomuz. În miez de vară municipiul Fălticeni îmbracă straie de sărbătoare, perioadă în care Bâlciul este unul dintre punctele de atracție pentru localnici. Anul acesta vor fi cinci zile de manifestări pentru toate vârstele și gusturile.

Seria concertelor și recitalurilor va începe joi, 19 iulie, și se va încheia duminică noaptea.

Zilele Municipiului Fălticeni propun un amalgam de genuri muzicale și un desfășurător ce conține câțiva dintre cei mai în vogă artiști.

Andra, Alexandru Brădățan, Ruby și Ansamblul Folcloric „Ciprian Porumbescu” sunt cele mai galonate nume din cadrul evenimentului care se va desfășura în centrul municipiului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Reprezentanții folclorului deschid joia aceasta suita de manifestări muzicale. Ansamblurile și formațiile artistice ale Clubului Copiilor din Fălticeni, pregătite de profesorii Lenuța Rusu, Lidia Zugravu și Liviu Chelaru, vor urca pe scenă, începând cu ora 17, pentru a susține un program muzical de 90 de minute.

În aceeași zi un moment aparte va fi Festivalul Neamului Românesc „Ștefan cel Mare” și Festivalul Internațional de Folclor „Cânta cucn-n Bucovina”, evenimente organizate în parteneriat cu Centrul Cultural European „Dacia” din Chișinău.

Ziua de joi se încheie cu un concert susținut de Los Anonimos și Paola Ghivirigă.

Spectacolul muzical va continua vineri, tot cu începere de la ora 17, cu recitaluri de muzică populară. Mihaela Apostol și artiști de pe Valea Șomuzului vor cânta în deschidere, iar de la ora 18.30 vor urca pe scenă membrii grupului „Balada” coordonat de profesoara și interpreta Maria Tanasă.

La orele serii îndrăgiții soliști Alexandru Recolciuc și Alexandru Brădățanu vor fi prezenți la Zilele Muncipiului Fălticeni.

De la ora 21 va urma un spectacol cu totul special al Ansamblului Folcloric „Ciprian Porumbescu” din Suceava cu o suită de dansuri și cântece din nordul Moldovei.

Sâmbătă, 21 iulie, programul artistic va începe la ora 18 cu un amplu spectacol al formațiilor de dansuri din Fălticeni. De la ora 20.45 va concerta interpreta pop Ruby.

Cireașa de pe tort și cap de afiș la Zilele Municipiului Fălticeni este cunoscuta solistă Andra care va concerta în premieră pentru publicul local începând cu ora 22.

În ultima zi dedicată evenimentului, 21 iulie, artiști și formații din județul Suceava vor începe programul muzical al zilei de duminică. Va urma un recital al tânărului interpret Ciprian Petroaie, urmat de o nouă suită de muzică populară cu soliști suceveni.

Ansamblurile folclorice „Dorulețul” și „Stejărelul” vor completa programul de folclor cu recitaluri pregătite sub îndrumarea Mariei Tanasă.

Spectacolul de duminică va conține și un moment artistic special. Timp de 60 de minute publicul va putea urmări un program cu dansuri mexicane tradiționale.

De la ora 21 va începe concertul Roxanei Nemeș, urmat la ora 22 de concertul trupei Hevito.

Zilele Municipiului Fălticeni, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Fălticeni, se vor încheia cu focul de artificii de la ora 23.

 

 

 

 

 

ȘTIRI