Anca Nastasă preia funcția de director adjunct al Școlii ”Ion Irimescu”Educație

Anca Nastasă preia funcția de director adjunct al Școlii ”Ion Irimescu”

       Accesări: 385

Schimbare la vârful Școlii Gimnaziale ”Ion Irimescu”. Începând din această săptămână, unitatea de învățământ are un nou director adjunct. Postul revine tinerei Anca Nastasă, care până de curând deținea funcția de consilier educativ.

Ea ocupă locul lăsat liber după demisia Lilianei Ciuruș, numirea fiind făcută de Inspectoratul Școlar Județean Suceava.

Directorul Parfenie Costică susține că alegerea făcută de ISJ este cea potrivită. Anca Nastasă predă franceza și face parte din colectivul școlii fălticenene de un deceniu, timp în care s-a făcut remarcată atât la catedră, competiții școlare sau în cadrul activităților instituției.

Obiectivele declarate ale noului directorului adjunct sunt menținerea reputației școlii, îmbunătățirea actului educațional și implicarea mai activă din partea părinților la nivel educațional.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Trebuie să ne implicăm în cât mai multe parteneriate europene. De ceva vreme încercăm să constituim o echipă care să poată lucreze la diverse proiecte.

Vrem să elaborăm proiecte și programe pentru diverse finanțări, ca să compensăm varii nevoi ale școlii.

Ne dorim să implicăm mai mult familiile și instituțiile din Fălticeni și chiar firmele în activitățile extrașcolare educative”, ne-a declarat proaspătul director ajdunct.

Anca Nastasă spune că este surprinsă de numirea sa în funcție și că, prima zi de serviciu, din actuala postură, a fost una aglomerată.

Despre noua colegă de birou, directorul Parfenie subliniază că este un cadru didactic serios, competent, sufletist și eficient, afirmând că ”venind din poziția de consilier educativ nu se poate spune că este total străină în activitate de management.

Consider că este o continuare, desigur cu responsabilități mai multe și care necesită mai multă aplecare, respectiv implicare. Sunt convins că o să aibă rezultate foarte bune”.

În mediul profesoral Anca Nastasă se bucură de o reputație foarte bună printre colegii de limba franceză, cu rezultate excelente în competițiile școlare.

Ambii directori susțin că ținta principală este creșterea calității actului educațional.

ȘTIRI